Меню
Търси
en
Промоции
Мебели
 • Почистване филтрите на вашия климатик

  Почистването на филтрите на вашия климатик е от съществено значение за създаване и поддържане на чиста и свежа атмосфера в дома или офиса.
 • Съвети при избор на климатик

  Изборът на подходящ климатик за вашия дом или офис е от съществено значение за ежедневието ви. Понякога това решение може да се окаже трудно, защото разнообразието на модели и видове климатици и климатични системи, които се предлагат на пазара, е изключително богато. Консултацията със специалист в тази сфера може да ви помогне за по-бързо и по-рационално решение за закупуване на климатик. Предоставяме ви няколко полезни съвети при избор на подходящ климатик за вас.
 • Как да подобрите въздуха във вашия дом

  Чистият и свеж въздух в дома е от съществено значение за създаване на здравословна среда за вас и вашето семейство. Освен ежедневното проветряване на помещенията и обновяване на въздуха е добре да елиминирате източниците на замърсяване и да премахнете излишната влажност. Ето някои основни съвети:
 • Как да запазим температурата в помещението в режим на охлаждане

  Запазването и поддържането на зададената температура в климатизираното помещение е от съществено значение за оптималната работа на всеки климатик. Предоставяме ви няколко прости и лесни правила, при спазването на които ще ограничите значително нежеланото затопляне в помещението, което охлаждате.
 • Как да увеличите енергийната ефективност на вашия климатик

  Предоставяме ви няколко практични съвета за увеличаване на енергийната ефективност на вашия климатик:
 • Профилактика на климатици

  Системната поддръжка на всеки климатик е гаранция за безупречна работа, оптимален температурен комфорт, висока енергийна ефективност, ниски разходи за електроенергия, както и надеждност при експлоатация и дълъг живот. Освен редовното почистване на филтрите поддръжката включва и профилактика, която се извършва от специализирана фирма.
 • Инсталация на онлайн контролер на Daikin

  Приложението Онлайн контролер на Daikin ви дава възможност да контролирате вашия климатик от всяка точка на света. Управлението се извършва през локална мрежа или интернет посредством различни комуникационни устройства като смартфони, преносими и настолни компютри, таблети и други. Приложението ви позволява да следите състоянието на вашия климатик, да контролирате режима на работа, зададената температура, посоката и скоростта на въздушния поток и др.
 • 7 съвета за намаляване на сметките за електричество

  Отоплявай и охлаждай по-ефективно дома и офиса си с помощта на тези лесни за изпълнение препоръки.
 • Избор на място за монтаж на вътрешното тяло на климатика

  Какво трябва да знаем преди да изберем къде да бъде монтирано вътрешното тяло на новия ни климатик.
 • Избор на място за монтаж на външното тяло на климатика
  Избор на място за монтаж на външното тяло на климатика

  Кое е най-подходящото място за монтажа на външното тяло на климатика и защо.
 • Защо са важни редовната поддръжка и профилактиката на климатика
  Защо са важни редовната поддръжка и профилактиката на климатика

  Профилактиката на климатика - най-важното условие за ефективната му работа.
Онлайн решаване на спорове © 2003-2024 - Bittel Всички права запазени.
Bittel.bg използва бисквитки, за да се уверим, че Ви предлагаме най-доброто потребителско преживяване на сайта ни. С натискане на бутона „Приемам всички“, Вие се съгласявате да използваме, информацията събрана чрез всички видове „бисквитки“ с цел по-добра навигация, анализ и таргетиране. За повече подробности прочетете тук.
Чат с нас!