Меню
Търси
en
Промоции
Мебели

 

Биттел София

 

Биттел София

 

През 2018 година Биттел открива своя най-нов търговски център в София, който се простира на площ от 6500 кв.м.


 

Съвременен архитектурен дизайн

 

Биттел София

 

Сградата е изградена в съответствие с последните тенденции в екстериорния и интериорния дизайн. В нея са обособени модерни и просторни изложбени зали, шоурум за мебели на две нива, търговски офиси, складови площи и паркинг.


 

Компетентно и коректно обслужване

 

Биттел София

 

Базата на Биттел в София разполага с модерни търговски офиси, където може да получите персонално внимание и подробна информация за нашите продукти, а също и за възможните начини за партньорство с компанията. Екипът на Биттел в София е сформиран от квалифицирани експерти, които притежават висока компетентност, индивидуален подход и професионално отношение спрямо всеки клиент.


 

Шоурум мебели Carmen

 

Биттел София шоурум за мебели Carmen

 

В търговски център Биттел - София може да разгледате и изпробвате почти всички налични модели от мебели Carmen. Шоурумът е разположен на два етажа с обща площ 2000 кв.м. В него ще откриете разнообразие от офис столове, мека мебел, спални, трапезария и още мебели за дома, офиса и градината. Любезни консултанти ще ви разведат и запознаят с предимствата и функциите на различните модели, за да намерите най-доброто решение спрямо вашия вкус и дом.


 

Изложбена зала Daikin

 

Биттел София изложбена зала Daikin

 

Биттел е вносител на някои от най-големите и световно известни брандове. Сред тях е японският гигант Daikin. За продуктите на марката създадохме луксозна изложбена зала, където може да се докоснете до най-новото от лидера в производството на климатична техника.


 

Изложбена зала Тоshiba

 

Биттел София изложбена зала Toshiba

 

На първото ниво от комплекса в София е обособена специална зала за климатиците с марка Toshiba. Там може да намерите различни решения за климатизация на вашия дом или офис, както и да получите професионална консултация за предлаганите модели.


 

Изложбена зала домофони и телекомуникации 

 

Биттел София изложбена зала домофони и телекомуникации

 

Посетителите на Биттел в София могат да разгледат, предлаганите от компанията домофонни системи Farfisa и Nippon. Тук може да намерите също богата гама от телекомуникационни продукти на марките  Panasonic, Gigaset и Alcatel.


 

Надеждно и сигурно складиране

 

Биттел София

 

Търговският център в София, разполага със собствена складова база от 4500 кв.м, разделени на 3 нива. Тя отговаря изцяло на всички стандарти за правилно съхранение и безопасна работа. Почти всички продукти, които са изложени в шоурума и изложбените зали са налични на склад и могат да бъдат взети веднага.


 

Организирана логистика

 

Биттел София

 

Биттел осъществява логистична и транспортна дейност директно от склада в София, за да осигури по-бърза доставка за своите клиенти и партньори в града и региона. Всяка част от процеса на приемане и предаване на стоки е оптимизирана, така че да се извършва безпроблемно и експедитивно.

 

 

Онлайн решаване на спорове © 2003-2024 - Bittel Всички права запазени.
Bittel.bg използва бисквитки, за да се уверим, че Ви предлагаме най-доброто потребителско преживяване на сайта ни. С натискане на бутона „Приемам всички“, Вие се съгласявате да използваме, информацията събрана чрез всички видове „бисквитки“ с цел по-добра навигация, анализ и таргетиране. За повече подробности прочетете тук.
Чат с нас!