Меню
Търси
en
Промоции
Мебели

 

Кариера в Биттел

 

 

Ако търсите динамична и интересна работа, ако сте позитивни, амбициозни и искате да се развивате – присъединете се към нашия екип!

Ние сме компания с 20-годишна история, която непрестанно се развива и расте. В Биттел работят над 70 човека, заети в сферата на обслужване на клиенти, снабдяване, маркетинг, финанси, човешки ресурси и други.

Ако сме привлекли вниманието ви и искате да станете част от нашето голямо семейство, разгледайте актуалните свободни позиции ТУК.


 

Професионално развитие

 

Кариера в Bittel

 

В Биттел предоставяме възможност за професионално развитие в различни направления не само на опитни специалисти, но и на млади кадри с желание да се учат и усъвършенстват. През годините много наши служители се издигнаха до високи управленски длъжности и се радват на успешна кариера.


 

Обучения за повишаване на квалификацията

 

Кариера в Bittel

 

Всеки нов служител преминава въвеждащо обучение за поетапно навлизане в процесите на работа, което върви ръка за ръка с топло посрещане. Освен това инвестираме в допълнителни курсове за повишаване на професионалната квалификация на членовете на екипа, а много от тях редовно изпращаме на командировки за обучение при нашите международни партньори.


 

Коректно отношение и атрактивно възнаграждение

 

Кариера в Bittel

 

При нас ще получите уважение, коректно отношение и конкурентно заплащане с възможност за нарастване спрямо индивидуалното ви представяне. Всеки има равен шанс за израстване според показаните знания, умения и резултати.


 

Модерни условия за работа

 

Кариера в Bittel

 

За нас е важно всеки служител, без значение от заеманата длъжност, да се чувства удобно и приятно, затова се стараем да осигурим възможно най-добрата работна среда, както и всички нужни средства и оборудване за улеснение на работния процес. Офисите на компанията са големи, уютни и обзаведени по съвременни интериорни тенденции, с всичко необходимо за вашия комфорт.


 

Сплотен екип

 

Кариера в Bittel

 

В Биттел ще ви посрещнем с позитивно и приятелско отношение от първия ден. Ако обичате работата в екип и искате да сте част от голям, сплотен колектив, попаднали сте на точното място.


 

Тиймбилдинг и групови развлечения

 

 

Кариера в Bittel

 

Ние добре разбираме, че за да остане пълноценен на работа, всеки човек се нуждае от забавления. Ето защо всяка година организираме тиймбилдинг за екипа, незабравимо коледно парти и още развлекателни мероприятия за служителите и техните семейства.


 

Грижа за здравето

 

Кариера в Bittel

 

За нас екипът е ключът към успеха, затова се грижим за нашите служители не само на работното място. Ежегодно осигуряваме безплатни медицински изследвания, а за всички, които обичат спорта и активния начин на живот предоставяме субсидирани карти за най-добрите спортни клубове в страната.


 

Допълнителни придобивки

 

Кариера в Bittel

 

В зависимост от заеманата позиция може да очаквате различни допълнителни придобивки. Всички служители могат да се възползват от охраняем служебен паркинг и карти за отстъпки в избрани търговки вериги, а за някои длъжности предоставяме служебно облекло и други преимущества.

 

 

Онлайн решаване на спорове © 2003-2024 - Bittel Всички права запазени.
Bittel.bg използва бисквитки, за да се уверим, че Ви предлагаме най-доброто потребителско преживяване на сайта ни. С натискане на бутона „Приемам всички“, Вие се съгласявате да използваме, информацията събрана чрез всички видове „бисквитки“ с цел по-добра навигация, анализ и таргетиране. За повече подробности прочетете тук.
Чат с нас!