Търси
Разширено търсене
Меню
Промоции
Мебели

 

Кариера в Биттел

 

 

Ако търсите динамична и интересна работа, ако сте позитивни, амбициозни и искате да се развивате – присъединете се към нашия екип!

Ние сме компания с 20-годишна история, която непрестанно се развива и расте. В Биттел работят над 70 човека, заети в сферата на обслужване на клиенти, снабдяване, маркетинг, финанси, човешки ресурси и други.

Ако сме привлекли вниманието ви и искате да станете част от нашето голямо семейство, разгледайте актуалните свободни позиции ТУК.


 

Професионално развитие

 

Кариера в Bittel

 

В Биттел предоставяме възможност за професионално развитие в различни направления не само на опитни специалисти, но и на млади кадри с желание да се учат и усъвършенстват. През годините много наши служители се издигнаха до високи управленски длъжности и се радват на успешна кариера.


 

Обучения за повишаване на квалификацията

 

Кариера в Bittel

 

Всеки нов служител преминава въвеждащо обучение за поетапно навлизане в процесите на работа, което върви ръка за ръка с топло посрещане. Освен това инвестираме в допълнителни курсове за повишаване на професионалната квалификация на членовете на екипа, а много от тях редовно изпращаме на командировки за обучение при нашите международни партньори.


 

Коректно отношение и атрактивно възнаграждение

 

Кариера в Bittel

 

При нас ще получите уважение, коректно отношение и конкурентно заплащане с възможност за нарастване спрямо индивидуалното ви представяне. Всеки има равен шанс за израстване според показаните знания, умения и резултати.


 

Модерни условия за работа

 

Кариера в Bittel

 

За нас е важно всеки служител, без значение от заеманата длъжност, да се чувства удобно и приятно, затова се стараем да осигурим възможно най-добрата работна среда, както и всички нужни средства и оборудване за улеснение на работния процес. Офисите на компанията са големи, уютни и обзаведени по съвременни интериорни тенденции, с всичко необходимо за вашия комфорт.


 

Сплотен екип

 

Кариера в Bittel

 

В Биттел ще ви посрещнем с позитивно и приятелско отношение от първия ден. Ако обичате работата в екип и искате да сте част от голям, сплотен колектив, попаднали сте на точното място.


 

Тиймбилдинг и групови развлечения

 

 

Кариера в Bittel

 

Ние добре разбираме, че за да остане пълноценен на работа, всеки човек се нуждае от забавления. Ето защо всяка година организираме тиймбилдинг за екипа, незабравимо коледно парти и още развлекателни мероприятия за служителите и техните семейства.


 

Грижа за здравето

 

Кариера в Bittel

 

За нас екипът е ключът към успеха, затова се грижим за нашите служители не само на работното място. Ежегодно осигуряваме безплатни медицински изследвания, а за всички, които обичат спорта и активния начин на живот предоставяме субсидирани карти за най-добрите спортни клубове в страната.


 

Допълнителни придобивки

 

Кариера в Bittel

 

В зависимост от заеманата позиция може да очаквате различни допълнителни придобивки. Всички служители могат да се възползват от охраняем служебен паркинг и карти за отстъпки в избрани търговки вериги, а за някои длъжности предоставяме служебно облекло и други преимущества.

 

 

 1. Alcatel
 2. Shelly
 3. Fanvil
 4. LG
 5. Yeastar
 6. BroadLink
 7. Dahua
 8. Mitsubishi Heavy
 9. AUX
 10. Fibaro
 11. AJAX
 12. Carmen
 13. Cobra
 14. Daikin
 15. General
 16. Gree
 17. Toshiba
 18. Nippon
 19. Farfisa
 20. Fujitsu
 21. Gigaset
 22. Mitsubishi Electric
 23. Panasonic
 24. Uniden
Онлайн решаване на спорове
© 2003-2022 - Bittel Всички права запазени.
Bittel.bg използва бисквитки, за да се уверим, че Ви предлагаме най-доброто потребителско преживяване на сайта ни. Продължавайки да ползвате сайта ни, Вие се съгласявате с това. Още информация
Чат с нас!