Bittel Bittel

Търси
Категории
Разширено търсене
Меню
Промоции
Outlet
 • Ред и чистота в офиса

  Редът и чистотата в офиса са от съществено значение за протичане на ползотворен работен процес. Кардексът е перфектното решение за подреждане на документите в офиса. Специалните отделения за папки, класьори и други важни документи ще ви осигурят бърз и лесен достъп.
 • Съвети как да поддържаме офиса чист

  Чистият офис е от жизненоважно значение за развитието на един бизнес. Чистотата и реда на работното място допринасят за увеличаване на производителността, креативността и концентрацията на служителите и същевременно оказват влияние и върху тяхното здраве.
 • Пролетно почистване: Пет съвета за организация на вашия офис

  Без значение дали работите на кухненската маса в дома си, или прекарвате работните часове в кабинета си, запазването на работното място добре организирано може да се превърне в предизвикателство.
 • Как да почистите офиса си

  Съществуват много причини, поради които да поддържате чист работния си офис. Не само че чистата и подредена работна среда визуално изглежда по-добре от разхвърляната, но едновременно с това тя прави добро впечатление на клиентите и благоприятства за продуктивността. Ако се интересувате как да подредите работното си място, следвайте следващите съвети за почистване.
 • Почиствайте домашния си офис: 6 стъпки в почистването на домашния офис

  Прекарвайки значителна част от времето си седейки зад бюрото си, ние правим и много други неща, освен да работим. Ние дъвчем, кихаме, кашляме, докосваме и разливаме течности, ден след ден.
 • Вкарайте в ред своя шкаф за документи

  Дали с вашата система за картотекиране сте успявали да държите всичко под контрол, или не, сега можете да започнете като следвате нашия наръчник, за да върнете всичко в ред…
 • Как да пренаредите шкафа си за документи

  Ако сте като повечето хора, вие имате най-малко един шкаф в дома или офиса си и най-вероятно не е организиран по начина, по който бихте желали. Дори ако чекмеджетата ви се състоят от разхвърляни купища документи, тази статия може да ви помогне да оправите безпорядъка, премахвайки ненужните и подреждайки ги така, че да бъдат лесни за намиране.
 • 5 причини, поради които заключващите се шкафове за документи са по-добро решение

  Като цяло, металните шкафове за документи са добро решение за организация на важна документация в офиса и дома. Качественият метален шкаф осигурява безопасно съхранение на документацията и улеснява намирането им, предпазвайки от хаоса, който купищата от документи могат да създадат. Голяма част от документацията в офиси и домове съдържа деликатна информация, която може да навреди на фирми и физически лица, ако попадне в неподходящи ръце. Един от начините да се организират и защитят тези документи е поставянето им в заключващи се метални шкафове.
 • Избор на правилния шкаф със заключващ механизъм

  Можете да предприемете покупка на шкаф със заключващ механизъм, след като вникнете в същността на използване на тази мебел. За да изберете правилния шкаф, трябва да определите кои са характеристиките, които най-добре ще отговорят на вашите изисквания. Шкафовете се различават по функционалност, форма, размери и материали, участващи в изработката. За да може да изберете най-подходящия за вас, трябва да се запознаете най-напред с различните съществуващи варианти.
 1. Alcatel
 2. BroadLink
 3. Motorola
 4. Senator
 5. Yuneec
 6. AUX
 7. Carmen
 8. Cobra
 9. Daikin
 10. General
 11. Gree
 12. Toshiba
 13. Nippon
 14. DISNEY
 15. Emersson
 16. Farfisa
 17. Fujitsu
 18. General Electric
 19. Gigaset
 20. Mitsubishi
 21. Panasonic
 22. Thomson
 23. Uniden
© 2003-2018 - Bittel Всички права запазени.
Дизайн и програмиране: StudioX