Меню
Търси
en
Промоции
Мебели

 

Ядрото на Биттел

 

Биттел екип

 

Ние от Биттел вярваме, че екипът е движещата сила за развитието на една корпорация. Тук хората не са просто служители, а най-ценният актив за постигане на мисията и целите на компанията. Наш основен приоритет е хората, работещи в Биттел да се чувстват добре и на място, защото само така може да осигурим високо ниво на обслужване. За нас успехът не се измерва само с оборот и печалба, но и чрез стабилността на изградените взаимоотношения между членовете на екипа и с нашите партньори.


 

Дългогодишни експерти и млади кадри с голям потенциал

 

Биттел екип

 

От 2000-та година до сега екипът на Биттел е нараснал многократно. Днес за компанията работят над 70 човека от София, Пловдив и Варна. Горди сме, че някои от тях са с нас от самото ѝ създаване и през годините са се доказали със своите експертни знания и професионални умения. С неспирното развитие на Биттел, се налага и разширяване на екипа. Щастливи сме, че през последните години успяхме да привлечем много млади кадри с голям потенциал, които да се учат от нашите опитни специалисти.


 

Неограничени възможности за развитие

 

Екип Биттел

 

Това, което ни отличава е че ценим всеки служител и прилагаме индивидуален подход към него. Професионалната квалификация и умения са изключително важни за нас и сме готови да инвестираме във всеки, който има желание да се усъвършенства, като му осигурим допълнителни обучения. Ние даваме равен шанс и възможности за развитие и растеж на всички служители.


 

Уважение и толерантност

 

Екип Биттел

 

За нас от Биттел екипният дух и доверието са основните стълбове, на които се опира работният процес, а те се градят чрез толерантност и уважение между членовете на екипа. При обсъждане на дадено предложение или решение всеки един служител има право да представи своята позиция и да бъде изслушан с необходимото търпение и уважение. Нестандартните идеи не се осъждат или критикуват, а се разглеждат като различна, абстрактна гледна точка.


 

Комфортна и модерна среда

 

Екип Биттел

 

Ние държим да осигурим спокойствие и комфорт на нашите служители, за да могат да покажат пълния си потенциал и да проявят своята креативност. За целта предлагаме модерни условия за работа, съобразени със съвременните тенденции за обзавеждане. Всеки човек разполага с личен кът с голямо ергономично бюро и удобен офис стол от най-висок клас. Офисите на компанията са просторни, светли и оборудвани с всичко необходимо за работата и комфорта на хората в тях.


 

Приятелска атмосфера и отборен дух

 

 

Екип Биттел

 

Биттел предлага не само модерни условия за работа, но и приятелска атмосфера. Добрите взаимоотношения с нашите партньори и между членовете на нашия екип са един от основните приоритети на компанията. Отборният дух и екипната работа са това, което ни помага да се развиваме.


 

Сплотен колектив

 

<

 

Ние от Биттел вярваме, че ключът към успеха са отдадените, мотивирани хора и затова всяка година организираме тиймбилдинг за нашия екип и различни развлекателни мероприятия, изпълнени с много позитивни емоции и незабравими спомени. По този начин се грижим за сплотяването на колектива и подобряването на комуникацията между хората.


 

Незабравими празници

 

Екип Биттел

Снимка коледно парти 2022

 

Не пропускаме да отбележим всеки голям празник подобаващо и винаги изпращаме годината със запомнящо се коледно парти за целия екип от всички градове.


 

Едно голямо семейство

 

Екип Биттел

Тиймбилдинг, яз. Батак 2022г.

 

Биттел е повече от работно място. Това е нашият втори дом, а екипът ни е едно голямо семейство, което заедно пътува и заедно се забавлява извън работно време.

 

Онлайн решаване на спорове © 2003-2024 - Bittel Всички права запазени.
Bittel.bg използва бисквитки, за да се уверим, че Ви предлагаме най-доброто потребителско преживяване на сайта ни. С натискане на бутона „Приемам всички“, Вие се съгласявате да използваме, информацията събрана чрез всички видове „бисквитки“ с цел по-добра навигация, анализ и таргетиране. За повече подробности прочетете тук.
Чат с нас!