Bittel Bittel

Търси
Категории
Разширено търсене
Меню
Промоции
Мебели

 

Ядрото на Биттел

 

Биттел екип

 

Ние от Биттел вярваме, че екипът е движещата сила за развитието на една корпорация. Тук хората не са просто служители, а най-ценният актив за постигане на мисията и целите на компанията. Наш основен приоритет е хората, работещи в Биттел да се чувстват добре и на място, защото само така може да осигурим високо ниво на обслужване. За нас успехът не се измерва само с оборот и печалба, но и чрез стабилността на изградените взаимоотношения между членовете на екипа и с нашите партньори.


 

Дългогодишни експерти и млади кадри с голям потенциал

 

Биттел екип

 

От 2000-та година до сега екипът на Биттел е нараснал многократно. Днес за компанията работят над 70 човека от София, Пловдив и Варна. Горди сме, че някои от тях са с нас от самото ѝ създаване и през годините са се доказали със своите експертни знания и професионални умения. С неспирното развитие на Биттел, се налага и разширяване на екипа. Щастливи сме, че през последните години успяхме да привлечем много млади кадри с голям потенциал, които да се учат от нашите опитни специалисти.


 

Неограничени възможности за развитие

 

Екип Биттел

 

Това, което ни отличава е че ценим всеки служител и прилагаме индивидуален подход към него. Професионалната квалификация и умения са изключително важни за нас и сме готови да инвестираме във всеки, който има желание да се усъвършенства, като му осигурим допълнителни обучения. Ние даваме равен шанс и възможности за развитие и растеж на всички служители.


 

Уважение и толерантност

 

Екип Биттел

 

За нас от Биттел екипният дух и доверието са основните стълбове, на които се опира работният процес, а те се градят чрез толерантност и уважение между членовете на екипа. При обсъждане на дадено предложение или решение всеки един служител има право да представи своята позиция и да бъде изслушан с необходимото търпение и уважение. Нестандартните идеи не се осъждат или критикуват, а се разглеждат като различна, абстрактна гледна точка.


 

Комфортна и модерна среда

 

Екип Биттел

 

Ние държим да осигурим спокойствие и комфорт на нашите служители, за да могат да покажат пълния си потенциал и да проявят своята креативност. За целта предлагаме модерни условия за работа, съобразени със съвременните тенденции за обзавеждане. Всеки човек разполага с личен кът с голямо ергономично бюро и удобен офис стол от най-висок клас. Офисите на компанията са просторни, светли и оборудвани с всичко необходимо за работата и комфорта на хората в тях.


 

Приятелска атмосфера и отборен дух

 

 

Екип Биттел

 

Биттел предлага не само модерни условия за работа, но и приятелска атмосфера. Добрите взаимоотношения с нашите партньори и между членовете на нашия екип са един от основните приоритети на компанията. Отборният дух и екипната работа са това, което ни помага да се развиваме.


 

Сплотен колектив

 

 

Ние от Биттел вярваме, че ключът към успеха са отдадените, мотивирани хора и затова всяка година организираме тиймбилдинг за нашия екип и различни развлекателни мероприятия, изпълнени с много позитивни емоции и незабравими спомени. По този начин се грижим за сплотяването на колектива и подобряването на комуникацията между хората.


 

Незабравими празници

 

Екип Биттел

Снимка коледно парти 2019

 

Не пропускаме да отбележим всеки голям празник подобаващо и винаги изпращаме годината със запомнящо се коледно парти за целия екип от всички градове.


 

Едно голямо семейство

 

Екип Биттел

Тиймбилдинг Охрид, Македония, 2018г.

 

Биттел е повече от работно място. Това е нашият втори дом, а екипът ни е едно голямо семейство, което заедно пътува и заедно се забавлява извън работно време.

 

 1. Alcatel
 2. BroadLink
 3. Dahua
 4. Dewalt
 5. Mitsubishi Heavy
 6. AUX
 7. Fibaro
 8. Carmen
 9. Cobra
 10. Daikin
 11. General
 12. Gree
 13. Toshiba
 14. Nippon
 15. Farfisa
 16. Fujitsu
 17. Gigaset
 18. Mitsubishi Electric
 19. Panasonic
 20. Uniden
Онлайн решаване на спорове
© 2003-2020 - Bittel Всички права запазени.
Дизайн и програмиране: StudioX