Търси
Разширено търсене
Меню
Промоции
Мебели

 

Биттел Пловдив

 

Биттел Пловдив

 

Сърцето и най-голяма, централна търговска база на Биттел е в град Пловдив, където е основана компанията през 2000-та година. Тя се простира на площ от 9000 кв.м, където са разположени офиси, изложбени зали за техника и мебели, складови площи и паркинг за клиенти и служители.


 

Централен офис

 

Централен офис Биттел

 

Сградата на Биттел в Пловдив разполага с модерна и голяма офис част за административния, търговския и маркетинг отделите на компанията. Тук посрещаме нашите партньори и клиенти, решаваме важни стратегически въпроси и превръщаме идеите в реалност.


 

Професионални консултации и коректно отношение

 

Търговска база Биттел Пловдив

 

Ние предлагаме не само висококачествени продукти, но и коректно отношение, внимание и индивидуален подход към всеки клиент. Нашите висококвалифицирани експерти по продажбите са винаги насреща, за да ви предоставят пълна информация относно продукти, условията за покупка и доставка, както и да намерят най-доброто решение според вашите нужди.


 

Шоурум мебели Carmen

 

Биттел Пловдив шоурум за мебели Carmen

 

Биттел създава специализиран шоурум за мебели Carmen в Пловдив, където може да разгледате и тествате по-голяма част от офис столовете, спалните, меката мебел и трапезарията на марката. Нашите консултанти с дългогодишен професионален опит ще отговорят на всичките ви въпроси и ще ви помогнат да изберете най-подходящите мебели за вашия дом или офис.


 

Изложбена зала Daikin

 

Биттел Пловдив изложбена зала Daikin

 

Биттел разполага с единствени по рода си изложбени зали за всички търговски марки, които внася и дистрибутира на българския и европейския пазар. На първия етаж от комплекса в Пловдив е обособена луксозна залa за климатичните системи с марка Daikin и Nippon.


 

Изложбена зала Toshiba

 

Биттел Пловдив изложбена зала Toshiba

 

Биттел е официален представител на Toshiba за България. Климатичната техника на марката може да бъде разгледана в специализираната изложбена зала в базата на компанията в Пловдив.


 

Изложбена зала домофони

 

Биттел Пловдив изложбени зали

 

Контрагентите на Биттел имат възможност да се докоснат до домофонните системи и системи за контрол на достъп на Nippon и ACI Farfisa в една от изложбените зали. Там могат да бъдат видени също различни модели радиостанции и smart home оборудване на няколко марки.


 

Изложбена зала телекомуникации

 

Биттел Пловдив изложбени зали

 

Специално място в изложбените зали е отделено и на телекомуникационните продукти на световноизвестните марки Panasonic, Gigaset и Alcatel, които също са част от богатото портфолио на компанията.


 

Перфектна складова организация

 

Биттел Пловдив склад

 

В Пловдив се намира най-големият склад на Биттел с обща площ от 5000 кв.м. За безупречната организация и управление на складовите наличности спомага използването на съвременен софтуер и палетна система. Всички стоки се съхраняват при оптимални условия, за да се запази тяхното високо качество. Всяка една поръчка се подготвя от висококвалифицирани служители, които са стриктни и прецизни при изпълнение на заявките.


 

Безупречно управление на логистичната дейност

 

Биттел Пловдив склад и логистика

 

Биттел поддържа бизнес отношения с търговски партньори от цялата страна и разбира добре колко важна е всяка стъпка от пътя на продукта до клиента. За да гарантира бързи и точни доставки до всяка точка на България, компанията изгражда логистична структура на най-високо ниво. Добре организираната логистична дейност е от съществено значение за цялостния процес на обслужване на клиентите.

 

 

 1. Alcatel
 2. Shelly
 3. Fanvil
 4. LG
 5. Yeastar
 6. BroadLink
 7. Dahua
 8. Mitsubishi Heavy
 9. AUX
 10. Fibaro
 11. AJAX
 12. Carmen
 13. Cobra
 14. Daikin
 15. General
 16. Gree
 17. Toshiba
 18. Nippon
 19. Farfisa
 20. Fujitsu
 21. Gigaset
 22. Mitsubishi Electric
 23. Panasonic
 24. Uniden
Онлайн решаване на спорове
© 2003-2022 - Bittel Всички права запазени.
Bittel.bg използва бисквитки, за да се уверим, че Ви предлагаме най-доброто потребителско преживяване на сайта ни. Продължавайки да ползвате сайта ни, Вие се съгласявате с това. Още информация
Чат с нас!