Меню
Търси
en
Промоции
Мебели

 

Биттел Пловдив

 

Биттел Пловдив

 

Сърцето и най-голяма, централна търговска база на Биттел е в град Пловдив, където е основана компанията през 2000-та година. Тя се простира на площ от 9000 кв.м, където са разположени офиси, изложбени зали за техника и мебели, складови площи и паркинг за клиенти и служители.


 

Централен офис

 

Централен офис Биттел

 

Сградата на Биттел в Пловдив разполага с модерна и голяма офис част за административния, търговския и маркетинг отделите на компанията. Тук посрещаме нашите партньори и клиенти, решаваме важни стратегически въпроси и превръщаме идеите в реалност.


 

Професионални консултации и коректно отношение

 

Търговска база Биттел Пловдив

 

Ние предлагаме не само висококачествени продукти, но и коректно отношение, внимание и индивидуален подход към всеки клиент. Нашите висококвалифицирани експерти по продажбите са винаги насреща, за да ви предоставят пълна информация относно продукти, условията за покупка и доставка, както и да намерят най-доброто решение според вашите нужди.


 

Шоурум мебели Carmen

 

Биттел Пловдив шоурум за мебели Carmen

 

Биттел създава специализиран шоурум за мебели Carmen в Пловдив, където може да разгледате и тествате по-голяма част от офис столовете, спалните, меката мебел и трапезарията на марката. Нашите консултанти с дългогодишен професионален опит ще отговорят на всичките ви въпроси и ще ви помогнат да изберете най-подходящите мебели за вашия дом или офис.


 

Изложбена зала Daikin

 

Биттел Пловдив изложбена зала Daikin

 

Биттел разполага с единствени по рода си изложбени зали за всички търговски марки, които внася и дистрибутира на българския и европейския пазар. На първия етаж от комплекса в Пловдив е обособена луксозна залa за климатичните системи с марка Daikin. 

 


 

 

Изложбена зала Toshiba

 

Биттел Пловдив изложбена зала Toshiba

 

Биттел е официален представител на Toshiba за България. Климатичната техника на марката може да бъде разгледана в специализираната изложбена зала в базата на компанията в Пловдив.


 

Перфектна складова организация

 

Биттел Пловдив склад

 

В Пловдив се намира най-големият склад на Биттел с обща площ от 5000 кв.м. За безупречната организация и управление на складовите наличности спомага използването на съвременен софтуер и палетна система. Всички стоки се съхраняват при оптимални условия, за да се запази тяхното високо качество. Всяка една поръчка се подготвя от висококвалифицирани служители, които са стриктни и прецизни при изпълнение на заявките.


 

Безупречно управление на логистичната дейност

 

Биттел Пловдив склад и логистика

 

Биттел поддържа бизнес отношения с търговски партньори от цялата страна и разбира добре колко важна е всяка стъпка от пътя на продукта до клиента. За да гарантира бързи и точни доставки до всяка точка на България, компанията изгражда логистична структура на най-високо ниво. Добре организираната логистична дейност е от съществено значение за цялостния процес на обслужване на клиентите.

 

 

Онлайн решаване на спорове © 2003-2023 - Bittel Всички права запазени.
Bittel.bg използва бисквитки, за да се уверим, че Ви предлагаме най-доброто потребителско преживяване на сайта ни. Продължавайки да ползвате сайта ни, Вие се съгласявате с това. Още информация
Чат с нас!