Bittel Bittel

Търси
Разширено търсене
Меню
Промоции

 

Биттел Пловдив

 

Биттел Пловдив

 

Сърцето и най-голяма, централна търговска база на Биттел е в град Пловдив, където е основана компанията през 2000-та година. Тя се простира на площ от 9000 кв.м, където са разположени офиси, изложбени зали за техника и мебели, складови площи и паркинг за клиенти и служители.


 

Централен офис

 

Централен офис Биттел

 

Сградата на Биттел в Пловдив разполага с модерна и голяма офис част за административния, търговския и маркетинг отделите на компанията. Тук посрещаме нашите партньори и клиенти, решаваме важни стратегически въпроси и превръщаме идеите в реалност.


 

Професионални консултации и коректно отношение

 

Търговска база Биттел Пловдив

 

Ние предлагаме не само висококачествени продукти, но и коректно отношение, внимание и индивидуален подход към всеки клиент. Нашите висококвалифицирани експерти по продажбите са винаги насреща, за да ви предоставят пълна информация относно продукти, условията за покупка и доставка, както и да намерят най-доброто решение според вашите нужди.


 

Шоурум мебели Carmen

 

Биттел Пловдив шоурум за мебели Carmen

 

Биттел създава специализиран шоурум за мебели Carmen в Пловдив, където може да разгледате и тествате по-голяма част от офис столовете, спалните, меката мебел и трапезарията на марката. Нашите консултанти с дългогодишен професионален опит ще отговорят на всичките ви въпроси и ще ви помогнат да изберете най-подходящите мебели за вашия дом или офис.


 

Изложбена зала Daikin

 

Биттел Пловдив изложбена зала Daikin

 

Биттел разполага с единствени по рода си изложбени зали за всички търговски марки, които внася и дистрибутира на българския и европейския пазар. На първия етаж от комплекса в Пловдив е обособена луксозна залa за климатичните системи с марка Daikin и Nippon.


 

Изложбена зала Toshiba

 

Биттел Пловдив изложбена зала Toshiba

 

Биттел е официален представител на Toshiba за България. Климатичната техника на марката може да бъде разгледана в специализираната изложбена зала в базата на компанията в Пловдив.


 

Изложбена зала домофони

 

Биттел Пловдив изложбени зали

 

Контрагентите на Биттел имат възможност да се докоснат до домофонните системи и системи за контрол на достъп на Nippon и ACI Farfisa в една от изложбените зали. Там могат да бъдат видени също различни модели радиостанции и smart home оборудване на няколко марки.


 

Изложбена зала телекомуникации

 

Биттел Пловдив изложбени зали

 

Специално място в изложбените зали е отделено и на телекомуникационните продукти на световноизвестните марки Panasonic, Gigaset и Alcatel, които също са част от богатото портфолио на компанията.


 

Перфектна складова организация

 

Биттел Пловдив склад

 

В Пловдив се намира най-големият склад на Биттел с обща площ от 5000 кв.м. За безупречната организация и управление на складовите наличности спомага използването на съвременен софтуер и палетна система. Всички стоки се съхраняват при оптимални условия, за да се запази тяхното високо качество. Всяка една поръчка се подготвя от висококвалифицирани служители, които са стриктни и прецизни при изпълнение на заявките.


 

Безупречно управление на логистичната дейност

 

Биттел Пловдив склад и логистика

 

Биттел поддържа бизнес отношения с търговски партньори от цялата страна и разбира добре колко важна е всяка стъпка от пътя на продукта до клиента. За да гарантира бързи и точни доставки до всяка точка на България, компанията изгражда логистична структура на най-високо ниво. Добре организираната логистична дейност е от съществено значение за цялостния процес на обслужване на клиентите.

 

 

 1. Alcatel
 2. Yeastar
 3. BroadLink
 4. Dahua
 5. Dewalt
 6. Mitsubishi Heavy
 7. AUX
 8. Fibaro
 9. Carmen
 10. Cobra
 11. Daikin
 12. General
 13. Gree
 14. Toshiba
 15. Nippon
 16. Farfisa
 17. Fujitsu
 18. Gigaset
 19. Mitsubishi Electric
 20. Panasonic
 21. Uniden
Онлайн решаване на спорове
© 2003-2021 - Bittel Всички права запазени.
Bittel.bg използва бисквитки, за да се уверим, че Ви предлагаме най-доброто потребителско преживяване на сайта ни. Продължавайки да ползвате сайта ни, Вие се съгласявате с това. Още информация
Чат с нас!