Търси
Разширено търсене
Меню
Промоции
Мебели

 

Нашите марки

 

Биттел разполага с богато портфолио от разнообразни продукти и марки, част от които са собственост на компанията. Биттел е официален вносител за България и дългогодишен партньор на някои от най-големите и водещи производители на техника в света. Сред нашите търговски марки са:

 

Мебели Carmen

 

Carmen са висок клас мебели за дома и офиса, които отговорят на най-високите изисквания за качество, дизайн и комфорт. Марката е собственост на Биттел и предлага богата гама продукти за обзавеждане – релакс холови гарнитури, модерни ъглови дивани, стилни спални, трапезария, решения за вашата градина и огромно разнообразие от офис столове. Независимо дали търсите класически дизайн, лукс, или свежи интериорни идеи в съвременен стил, с мебели Carmen ще ги откриете. По-голямата част от моделите са налични на склад и могат да бъдат разгледани и тествани в нашите шоуруми в град София, Пловдив и Варна.

 


 

 

Nippon предлага широка гама климатични, соларни и домофонни системи. Марката е създадена преди повече от десетилетие и се е утвърдила на българския и европейски пазар с високото качество на своите продукти и безупречното сервизно обслужване. Nippon е търговска марка собственост на Биттел.

 


 

 

Daikin е световен лидер в производството на климатични системи. Създадена през 1924 г. в Япония, днес марката заема водещи позиции по цял свят и се разпространява на 4 континента в над 150 страни, а Биттел е изключителен и официален представител на Daikin за България. Използвайки иновативни технологии, Daikin създава богата гама решения за климатизация, които да осигурят комфортна и устойчива среда на живот за всички хора и региони по света.

 


 

Toshiba е световноизвестна японска мултинационална корпорация със дългогодишна история. За година на основаването ѝ се счита 1938 г., като тя е резултат от сливането на две компании – Shibaura Seisaku – sho и Tokyo Denki. Официалното ѝ преименуване на Toshiba Corporation е през 1978 г. Към настоящия момент корпорацията е водещ производител на електроника, битова техника, медицинско и офис оборудване, полупроводници, компютърен хардуер, електрообзавеждане, асансьори и ескалатори, осветление. В сферата на услугите Toshiba Corporation се е специализирала в областта на информационните технологии и комуникационното обслужване. Биттел е официален представител на Toshiba за климатична техника в България.

 


 

ACI Farfisa е италианска компания и водещ производител на висококачествени продукти в сферата на домофонните системи. Историята на компанията започва през 1946 г., като първоначално е била производител на музикални електронни органи, синтезатори и акордеони. Днес ACI Farfisa е безспорен лидер в областта на домофонните системи с хиляди реализирани проекти по цял свят, а Биттел е официален вносител на продуктите за България.

 


 

Dahua

 

Dahua Technology е световен лидер в производството на системи за видеонаблюдение, домофонни системи, контрол на достъпа, алармени системи и инфраструктурни решения. Компанията се е утвърдила като иноватор в своята област и е притежател на редица патенти, и носител на множество награди и отличия. Продуктите на марката са широко разпространени в над 180 страни по целия свят и намират приложение в различни сектори, като се използват както за професионални нужди, така и в домашни условия. От края на 2019г. Биттел е официален вносител на Dahua за България.

 


 

Yeastar

 

Yeastar e световен лидер в разработването на PBX системи за малкия и среден бизнес. Компанията предлага иновативни и гъвкави решения, сред които IP телефонни централи, VoIP гейтуей и облачна PBX платформа. Основана през 2006 година, днес Yeastar има над 200 000 доволни клиенти, в над 100 държави по целия свят.

 


 

Fanvil

 

Fanvil Technology e световен лидер с дългогодишна история в разработването и разпространението на аудио и видео IoT устройства. Компанията е водещ производител на IP телефони, домофони и системи за контрол на достъп. През годините Fanvil печели редица награди и се радва на отлична репутация. От 2021 г. Биттел е официален дистрибутор на марката за България.

 


 

Panasonic е японска корпорация със стогодишна история в сферата на телекомуникационното оборудване. Още от основаването ѝ през 1918 г. компанията залага на качество и иновативни технологии, което с годините я е превърнало в един от водещите лидери в индустрията на електрониката. Биттел е официален вносител на телекомуникационно оборудване Panasonic за България и предлага различни видове телефони, телефонни централи и smart home оборудване на марката.

 


 

 

Gigaset е мултинационална корпорация, която се е доказала на международните пазари като лидер в телекомуникационното оборудване. Почти всички продукти на компанията се произвеждат в Германия. Биттел е официален и ексклузивен дистрибутор на Gigaset и предлага на българския пазар богат асортимент от телекомуникационни продукти.

 


 

Alcatel е френска компания, която се е доказала на международните пазари с високото качество на своите продукти и услуги в сферата на телекомуникациите. Основана е през далечната 1898 г. и до момента продължава да поддържа лидерски позиции в областта на мобилните комуникации, като през последните десетилетия се специализира в разработването и производството на хардуер и софтуер. Биттел е основен и ексклузивен вносител на продукти Alcatel за българския пазар.

 


 

Cobra е водещ американски производител на навигационни системи и продукти в сферата на мобилните комуникации. Днес, след повече от шестдесетгодишна история, корпорацията продължава да се разраства на световно ниво, а продуктите ѝ са разпространени в повече от 75 страни. Биттел е официален дистрибутор на марката Cobra за България.

 


 

 

Uniden е водеща японска компания в сферата на безжичните комуникации. Историята ѝ започва през 1966 г., когато е основана и продължава с изключително бърз темп на развитие, като през седемдесетте години се прочува с производството и разпространението на радиостанции, а през осемдесетте става световноизвестна марка в търговията с безжични телефони, сателитни техники, мобилни радиостанции, радио скенери. Днес Uniden се е доказала с качество и иновационни решения на четири континента и продължава своето разрастване. Основните продукти, които Биттел предлага с марка Uniden, са радиостанции и аксесоари за тях.

 

 

 1. Alcatel
 2. Shelly
 3. Fanvil
 4. LG
 5. Yeastar
 6. BroadLink
 7. Dahua
 8. Mitsubishi Heavy
 9. AUX
 10. Fibaro
 11. AJAX
 12. Carmen
 13. Cobra
 14. Daikin
 15. General
 16. Gree
 17. Toshiba
 18. Nippon
 19. Farfisa
 20. Fujitsu
 21. Gigaset
 22. Mitsubishi Electric
 23. Panasonic
 24. Uniden
Онлайн решаване на спорове
© 2003-2022 - Bittel Всички права запазени.
Bittel.bg използва бисквитки, за да се уверим, че Ви предлагаме най-доброто потребителско преживяване на сайта ни. Продължавайки да ползвате сайта ни, Вие се съгласявате с това. Още информация
Чат с нас!