Меню
Търси
en
Промоции
Мебели

Запечатайте всеки миг на пътя

Видеорегистраторите (наричани още камери за коли) са съвременни устройства, записващи звук и видео в HD формат. Те представляват безпристрастен спътник и обективен очевидец на всичко случващо се пред автомобила. Различните им функции и приложения, позволяват да се ползват за заснемане на любимо автомобилно хоби и за записи, улесняващи установяването на нередности по пътя, причини за произшествия и конфликтни ситуации.

Висококачествените видеорегистратори на Cobra ви предоставят широк ъгъл на виждане и разполагат с Full HD резолюция. Техническите характеристики осигуряват добро изображение и безупречно записване на клип. Наличието на TFT екран на модел CDR 840Е и LCD екран на модел CDR 825Е гарантира добра видимост и успешно заснемане.

Камерите за кола са пригодени да записват картина и звук по време на движение и когато автомобилът е паркиран. Специално разработеният G-сензор за движение стартира видеозапис, ако улови рязко ускорение или сблъсък, предпазвайки тези кадри от изтриване. По този начин ще разполагате с материал, който безспорно да докаже какво се е случило. Видеорегистраторите са незаменими и необходими и при запис на нарушители на правилата на пътя, които застрашават живота и сигурността на участниците в движението. Агресивността на някои шофьори, грубото, неправомерно отношение на органите на реда, както и нерегламентираните действия от тяхна страна са причини за всеки водач на превозно средство да се снабди с това малко, компактно устройство, спестяващо безброй главоболия. Състоянието на пътищата в България, осеяни с дупки и неравности, не рядко е довеждало до тежки инциденти и именно записът би осигурил обективна гледна точка за възникналите събития.

Високият клас камери за автомобили разполагат и с допълнителни функции като GPS и приложение за компютър и смартфон - Drive HD. Видеорегистраторът модел Cobra CDR 900E позволява да споделите всичко, което е записано, свързвайки се с вашето мобилно устройство чрез Wi-Fi връзка. В реално време от всяко място по света може да гледате какво записва камерата и да преглеждате вече направени записи. GPS-ът от своя страна ви дава информация за точния маршрут, скоростта на движение и изминато разстояние.

Любителите на пътувания и екстремни преживявания лесно могат да  се възползват от функциите на видеорегистраторите и да направят запис на незабравимите си пътешествия, да уловят интересни и уникални моменти и да ги споделят с приятели. За удобство, всяка камера притежава функция “Continuous Loop Recording”, която автоматично изтрива клиповете, когато картата за памет, включена в комплекта се напълни, започвайки от най-стария.

Изборът на надеждна камера за кола е превантивна мярка и за да си спестите излишни неприятности е необходимо да заложите на качествени продукти на утвърдени марки. Cobra е американски производител на продукти в сферата на мобилните комуникации и навигационни системи. Компанията е с над шестдесетгодишна история и непрестанно се доказва и развива на световния пазар. Високия клас видеорегистратори на фирмата можете да откриете в портфолиото на БИТТЕЛ, който е официален дистрибутор на марката.

Онлайн решаване на спорове © 2003-2024 - Bittel Всички права запазени.
Bittel.bg използва бисквитки, за да се уверим, че Ви предлагаме най-доброто потребителско преживяване на сайта ни. С натискане на бутона „Приемам всички“, Вие се съгласявате да използваме, информацията събрана чрез всички видове „бисквитки“ с цел по-добра навигация, анализ и таргетиране. За повече подробности прочетете тук.
Чат с нас!