Меню
Търси
en
Промоции
Мебели

За пета поредна година "Биттел" ЕООД организира ежегодния семинар на Daikin за България

Като официален представител и HCE Premium партньор на Daikin, "Биттел" ЕООД и тази година бе организатор и домакин на годишния семинар на световноизвестния бранд. Събитието се проведе на 12 април в Парк и СПА хотел Марково, край град Пловдив, и събра най-големите представители на бранша от цялата страна.

Семинар Daikin 2019

Семинар Daikin 2019

Сред темите на тазгодишния семинар на DAIKIN бяха новата линия сплит системи, като особено внимание се обърна на серията Sensira. На гостите бе представена последното поколение термопомпа Daikin Altherma III, а за финал бяха разгледани иновациите при отоплението от Daikin.


Лектори от Daikin бяха Цветан Кожухаров (Technical customer service engineer) и Матей Петров (Manager Refrigeration Sales). На семинара присъстваха и специални гости: Michael Haas – мениджър продажби на Daikin за България и Молдова, и Miroslava Stanic – маркетинг мениджър на Daikin.

Семинар Daikin 2019

Семинар Daikin 2019

Както предишни години, така и сега семинарът завърши с подобаваща вечеря след края на обучението. За доброто настроение на всички гости бе организирана развлекателна програма с участието на талантливите танцьори от "Елика", гласовитата певица Нели Петкова и музиканта Йордан Йончев – Гъмзата.

Онлайн решаване на спорове © 2003-2024 - Bittel Всички права запазени.
Bittel.bg използва бисквитки, за да се уверим, че Ви предлагаме най-доброто потребителско преживяване на сайта ни. С натискане на бутона „Приемам всички“, Вие се съгласявате да използваме, информацията събрана чрез всички видове „бисквитки“ с цел по-добра навигация, анализ и таргетиране. За повече подробности прочетете тук.
Чат с нас!