Меню
Търси
en
Промоции
Мебели

Първият вечерен семинар Dahua във Варна

Като официален вносител на Dahua Technology, Биттел редовно организира обучения за най-новото от лидера в сферата на видеонаблюдението, а това лято за първи път във Варна проведе един по-специален семинар във вечерен формат. Компанията събра своите партньори от региона в последния ден от месец юни, в красивата тайна градина на комплекс Хоризонт, разположен в сърцето на морската столица.

семинар Dahua Биттел - Варна 2022

семинар Dahua Биттел - Варна 2022

Присъстващите на събитието имаха възможност да научат повече за иновациите в системите за видеонаблюдение на световния бранд от специалния гост-лектор Малин Малинов, от Dahua Bulgaria. По време на неговата презентация, участниците се насладиха на богата вечеря, подготвена от ресторанта в комплекса, който е добре познат в града със своите кулинарни шедьоври.


След края на лекцията, семинарът се превърна в истинско градинско парти, изпълнено с музика и танци. За доброто настроение на гостите се погрижиха професионалистите от екипа на DJ Миро и балет Елика, които представиха незабравим танцов спектакъл на сцената.

семинар Dahua Биттел - Варна 2022

семинар Dahua Биттел - Варна 2022

Развлекателната програма завърши с впечатляващо огнено шоу и пиротехнически ефекти, които оставиха присъстващите без дъх. Надаваме се за всички вечерта да е била полезна и приятна. За нас беше удоволствие!


За да запазим спомените от тази специална вечер възможно най-дълго, събрахме най-ярките моменти от събитието в кратко видео. Още подобни видеа за компанията или за предлаганите продукти може да видите в нашия youtube кнал ТУК.

Онлайн решаване на спорове © 2003-2024 - Bittel Всички права запазени.
Bittel.bg използва бисквитки, за да се уверим, че Ви предлагаме най-доброто потребителско преживяване на сайта ни. С натискане на бутона „Приемам всички“, Вие се съгласявате да използваме, информацията събрана чрез всички видове „бисквитки“ с цел по-добра навигация, анализ и таргетиране. За повече подробности прочетете тук.
Чат с нас!