Меню
Търси
en
Промоции
Мебели

Новите водоустойчиви радиостанции Cobra AM 1035 FLT вече в наличност

Дългоочакваният нов модел на Cobra във високия клас любителски радиостанции - AM 1035 FLT - вече е наличен в онлайн магазина ни, както и в магазините на Биттел в страната. Моделът ще обогати допълнително гамата на Cobra, състояща се от младежките HM230, бюджетния AM645 и бестселъра AM845.

Cobra AM 1035 FLT е изключително подходящ за есенно-зимния период, поради една основна причина - водоустойчивият корпус. Моделът притежава сертификат за стандарта JIS7. Това означава, че устройствата могат да бъдат потапяни напълно във вода на дълбочина до 1 м. и за време до 30 минути, без да претърпят повреда и запазвайки пълна работоспособност и функционалност. FLT абревиатурата в наименованието на модела пък подсказва още една важна особеност. Освен че са водоустойчиви, уоки-токи-тата са с положителна плаваемост (FLoaTing). Дори и да я изпуснете във водоем или друга водна площ, радиостанцията Cobra AM 1035 FLT ще ви чака чинно на повърхността на водата да си я приберете невредима.

Други важни за споменаване характеристики са 12 км обхват, 8 канала за връзка, ярък дисплей, вибрация, гласово активиране, функция "бебефон", вграден LED фенер и презареждаеми батерии.

Радиостанциите Cobra AM 1035 FLT са създадени за активните хора, които често попадат в неблагоприятни метеорологични условия. Изключително подходящи са за ловци, рибари, туристи, скиори, алпинисти, колоездачи, мотоциклетисти и други дейности, свързани с пътуване сред природата.

 

Онлайн решаване на спорове © 2003-2024 - Bittel Всички права запазени.
Bittel.bg използва бисквитки, за да се уверим, че Ви предлагаме най-доброто потребителско преживяване на сайта ни. С натискане на бутона „Приемам всички“, Вие се съгласявате да използваме, информацията събрана чрез всички видове „бисквитки“ с цел по-добра навигация, анализ и таргетиране. За повече подробности прочетете тук.
Чат с нас!