Меню
Търси
en
Промоции
Мебели

Dahua Evening Show в София

Биттел проведе още един семинар и вечерно парти за своите партньори в столицата, със съдействието на Dahua Bulgaria. Събитието се състоя на 8-и юли в сградата на компанията в София, където се събраха представители от десетки фирми в сферата на видеонаблюдението. За няколко часа, шоурумът на Биттел стана неузнаваем и се превърна в изискан салон с красива украса и сцена.

Семинар Dahua Биттел в София 2022

Семинар Dahua Биттел в София 2022

Мероприятието включваше кратко обучение и богата вечеря за гостите. Лекторът от Dahua Bulgaria изнесе презентация, в която представи най-новото от световния производител и безспорен лидер в областта на системите за видеонаблюдение и охрана.


След полезната част, последва развлекателна програма, в която взеха участие илюзионистът Дани Белев и балет Елика. И както подобава на една петък вечер имаше много танци и музика, за която се погрижи професионален DJ. 

Семинар Dahua Биттел в София 2022

Семинар Dahua Биттел в София 2022

За да бъде вечерта още по-специална, партито завърши с удивително LED шоу.

Благодарности на всички, които отделиха от времето си да присъстват! 


Повече за това как премина събитието може да видите във видеото.

Още кадри от този и други семинари, както и информация за най-актуалното при нас ще намерите във facebook страницата ни тук ТУК.

Онлайн решаване на спорове © 2003-2024 - Bittel Всички права запазени.
Bittel.bg използва бисквитки, за да се уверим, че Ви предлагаме най-доброто потребителско преживяване на сайта ни. С натискане на бутона „Приемам всички“, Вие се съгласявате да използваме, информацията събрана чрез всички видове „бисквитки“ с цел по-добра навигация, анализ и таргетиране. За повече подробности прочетете тук.
Чат с нас!