Меню
Търси
en
Промоции
Мебели

Биттел с отбор на Legion Run

На 6-и юли за 10-та поредна година се проведе приключението Legion Run. По-зрелищно от всякога, този път събитието събра около 5000 участници и 10 000 зрители край Перник. Предизвикателството е чудес за любителите на екстремни изживявания да изпитат силите и волята си, както възможност за сплотяване на колеги и приятели.

Биттел с отбор на Legion Run

Биттел с отбор на Legion Run

За втори път най-големите авантюристи от екипа на Биттел сформираха отбор, за да се включат в Legion Run и рамо до рамо да се преборят в препятствията по трасето. Вярваме, че изживяването им е донесло много адреналин, хубави спомени и най-важното – тръгнаха си от там още по-сплотени и заредени с положителна енергия. Горди сме с тяхното представяне и че показаха, колко силен е отборния дух в Биттел.

Онлайн решаване на спорове © 2003-2024 - Bittel Всички права запазени.
Bittel.bg използва бисквитки, за да се уверим, че Ви предлагаме най-доброто потребителско преживяване на сайта ни. С натискане на бутона „Приемам всички“, Вие се съгласявате да използваме, информацията събрана чрез всички видове „бисквитки“ с цел по-добра навигация, анализ и таргетиране. За повече подробности прочетете тук.
Чат с нас!