Меню
Търси
en
Промоции
Мебели

Биттел проведе семинар на AUX в Бургас

Като официален представител на климатици AUX за България, след Варна, Биттел организира семинар за партньорите си и от региона на Бургас. Целта бе да ги запознаем с най-новото от престижния бранд. Събитието се състоя на 12.04.2024 г. в Гранд хотел & СПА Приморец. Лекторът и мениджър на отдел „Климатична техника“ в Биттел - Йордан Тодоров, представи предимствата и функциите на новите серии и модели климатици - C-Pro и C+++, както и тяхната патентована технология за охлаждане без силна струя.

Семинар AUX Варна

Семинар AUX Бургас

Семинарът се проведе в рамките на половин ден, като гостите имаха възможност да получат отговор на своите въпроси за спецификите при климатичните системи AUX. За всички участници бяха осигурени подаръчни комплекти, както и вкусен обяд. Благодарим на всички наши гости! Надяваме се събитието да е било ползотворно и приятно. Следващите семинари, които предстоят, са на 16.04 в София и на 17.04 в Пловдив.

 

Онлайн решаване на спорове © 2003-2024 - Bittel Всички права запазени.
Bittel.bg използва бисквитки, за да се уверим, че Ви предлагаме най-доброто потребителско преживяване на сайта ни. С натискане на бутона „Приемам всички“, Вие се съгласявате да използваме, информацията събрана чрез всички видове „бисквитки“ с цел по-добра навигация, анализ и таргетиране. За повече подробности прочетете тук.
Чат с нас!