Меню
Търси
en
Промоции
Мебели

Биттел представя най-новото от света на домофонните системи Farfisa

Като официален вносител на италианската марка домофонни системи Farfisa, Биттел организира семинар за своите партньори, за да ги запознае с най-новото от престижния бранд. Събитието се състоя на 27.04 в град София, хотел Метрополитън. На него компанията презентира какво ново предстои от световния прозводител. 

Семинар за домофонни системи Farfisa 2023

Семинар за домофонни системи Farfisa 2023

Семинарът се проведе в рамките на половин ден, като специално за него от Италия пристигна представител на Farfisa – Лука Урицио, който беше лектор нa презентациите. Присъстващите имаха възможност да се запознаят с най-новите решения в областта, както и да получат отговор на всички свои въпроси за спецификите при различните системи. За всички участници бяха осигурени подаръчни комплекти, а на финала се проведе бърза викторина и най- активните получиха награда – специално селектирани вина от Италия.

Благодарим на всички, които проявиха интерес и бяха наши гости!

Онлайн решаване на спорове © 2003-2024 - Bittel Всички права запазени.
Bittel.bg използва бисквитки, за да се уверим, че Ви предлагаме най-доброто потребителско преживяване на сайта ни. С натискане на бутона „Приемам всички“, Вие се съгласявате да използваме, информацията събрана чрез всички видове „бисквитки“ с цел по-добра навигация, анализ и таргетиране. За повече подробности прочетете тук.
Чат с нас!