Меню
Търси
en
Промоции
Мебели

Биттел представя най-новото от AUX в София

В качеството на ексклузивен представител за България на климатични системи AUX, Биттел организира семинар в София, за да представи най-новото от световния производител. Компанията събра част от своите партньори от столицата в хотел Best Western Premier, на 16.04.2024 г. Специално за събитието, от Китай пристигнаха представители от централата на AUХ. По време на обучението лекторът Йордан Тодоров (мениджър на отдел „Климатична техника“ в Биттел) разказа повече за основните функции и предимства на стенните климатици, професионалните системи и термопомпите на марката.


Семинар AUX от Биттел в София 2024

Представени бяха също и най-новите модели, които се очакват съвсем скоро в България – сериите C +++ и C-Pro, които предлагат иновативна технология за охлаждане без усещане за силна въздушна стрия. Участниците имаха възможност да ги видят и тестват, още преди пристигането им.

Семинарът се проведе в рамките на половин ден, като посрещнахме гостите с кафе и подаръци и ги изпратихме с обяд. Благодарим на всички, които присъстваха. Надяваме се, че обучението е било полезно и ползотворно за тях.

 

Онлайн решаване на спорове © 2003-2024 - Bittel Всички права запазени.
Bittel.bg използва бисквитки, за да се уверим, че Ви предлагаме най-доброто потребителско преживяване на сайта ни. С натискане на бутона „Приемам всички“, Вие се съгласявате да използваме, информацията събрана чрез всички видове „бисквитки“ с цел по-добра навигация, анализ и таргетиране. За повече подробности прочетете тук.
Чат с нас!