Меню
Търси
en
Промоции
Мебели

Биттел подкрепи състезанието по планинско колоездене ХСО – Cross Country Olympic

Пловдивският колоездачен клуб “Курбел” организира за първа година надпревара в категория ХСО – Cross Country Olympic, която е и единствената олимпийска дисциплина от планинското колоездене. За пореден път Биттел с радост подкрепи българския спорт и развитието на младите таланти.

Състезание по планинско колоездене ХСО – Cross Country Olympic

Състезание по планинско колоездене ХСО – Cross Country Olympic

Състезанието се проведе на 07.04.24 на Младежки хълм в града под тепетата. Програмата включваше надпревара в различни категории, както за професионалисти, така и за любители. Имаше специално подготвено трасе и за най-малките, които не отстъпиха по желание на останалите спортисти. Дори краткотрайният дъжд не успя да откаже състезателите и публиката, които бяха дошли да се забавляват.


Ние от Биттел сме щастливи, че бяхме част от вълнуващата надпревара и успяхме да зарадваме с награди и подаръци участниците. Поздравяваме всички състезатели за чудесното представяне.

Състезание по колоездене ХСО – Cross Country Olympic
Онлайн решаване на спорове © 2003-2024 - Bittel Всички права запазени.
Bittel.bg използва бисквитки, за да се уверим, че Ви предлагаме най-доброто потребителско преживяване на сайта ни. С натискане на бутона „Приемам всички“, Вие се съгласявате да използваме, информацията събрана чрез всички видове „бисквитки“ с цел по-добра навигация, анализ и таргетиране. За повече подробности прочетете тук.
Чат с нас!