Меню
Търси
en
Промоции
Мебели

Биттел подкрепи състезание по ориентиране

Биттел подкрепи състезание по ориентиране и се включи с подаръци за участниците. Събитието се проведе на 08.06. и 09.06.2024 г. в област Пловдив на две локации - хижа Здравец и на Бунарджика.

В състезанието се включиха над 200 души, разпределени в различни групи по възраст и пол. Всички деца, които взеха участие, както и състезателите заели първите 3 места, получиха награди от нашите марки мебели Carmen и радиостанции Cobra.

orientirane-plovdiv-bittel
orientirane-plovdiv-bittel
Първият ден се проведе в гориста местност около хижа Здравец, като трасето изискваше сериозна подготовка и бе подходящо за по-напреднали състезатели. Вторият премина в района на Бунарджика, където маршрутът бе по-лек.


Състезанието привлече голям интерес и събра любители на ориентирането, както и публика, която се запозна отблизо с този вълнуващ спорт.

 

Онлайн решаване на спорове © 2003-2024 - Bittel Всички права запазени.
Bittel.bg използва бисквитки, за да се уверим, че Ви предлагаме най-доброто потребителско преживяване на сайта ни. С натискане на бутона „Приемам всички“, Вие се съгласявате да използваме, информацията събрана чрез всички видове „бисквитки“ с цел по-добра навигация, анализ и таргетиране. За повече подробности прочетете тук.
Чат с нас!