Меню
Търси
en
Промоции
Мебели

Биттел организира семинар Daikin и незабравима парти вечер в Пловдив

След двугодишно прекъсване традицията за провеждане на ежегодни обучения и конференции бе възстановена. В качеството си на официален представител и HCE Premium партньор на Daikin за България, Биттел организира вечерен семинар за своите партньори на 24-ти юни. Дългоочакваното мероприятие се проведе за първи път на открито, под звездите, за да се гарантира безопасността на всички участници. Домакинът посрещна своите гости в централната база на компанията в град Пловдив.

Семинар Daikin 2022

Семинар Daikin 2022

Събитието се проведе със съдействие на Daikin Bulgaria и техният лектор, който презентира най-новото в климатичния бранш от световния производител. Специално за семинара пристигнаха и представители на Daikin за централна Европа. За пореден път Биттел получи престижната награда Daikin Kings за най-висока удовлетвореност на клиентите през изминалата 2021 година.


През годините Биттел се е доказал като надежден и гостоприемен партньор. За да накара гостите на семинара да се чувстват добре и за да направи вечерта специална, компанията превърна паркинга пред своята сграда в летен ресторант със сцена, шатри и романтично LED осветление. За вкусната вечеря се погрижиха професионалните готвачи от пътуващите каравани Chilli Hills и Манджаван, които сервират не просто храна, а експлозия от вкусове. Сладкия завършек бе осигурен от Lolly Sweet Bar, които приготвяха белгийски гофрети на пръчка и още специални десерти. За доброто настроение на всички, важна роля изигра екипът на караваната Travel Cocktails, който поднасяше авторски коктейли и избрани алкохолни питиета, а за любителите на пивото имаше и студена наливна бира.

Семинар Daikin 2022

Семинар Daikin 2022

Благодарение на богатата шоу програма след презентацията, семинарът на Daikin се превърна в истинско парти. В развлекателната част участие взеха DJ Миро, изкусните музиканти от квартет Интро, невероятните танцьори от балет Елика, професионалните изпълнители от формация Наздравица и илюзионистът Венсан със своето комедийно и магично представление. Вечерта премина неусетно с музика, танци и разбира се подаръци за гостите. Благодарим на всички, които присъстваха и се надаваме да сме създали за тях един незабравим спомен!


Вечерта премина неусетно с музика, танци и разбира се подаръци за гостите. Благодарим на всички, които присъстваха и се надаваме да сме създали за тях един незабравим спомен! Най-вълнуващите моменти от вечерта може да видите във видеото.

Онлайн решаване на спорове © 2003-2024 - Bittel Всички права запазени.
Bittel.bg използва бисквитки, за да се уверим, че Ви предлагаме най-доброто потребителско преживяване на сайта ни. С натискане на бутона „Приемам всички“, Вие се съгласявате да използваме, информацията събрана чрез всички видове „бисквитки“ с цел по-добра навигация, анализ и таргетиране. За повече подробности прочетете тук.
Чат с нас!