Меню
Търси
en
Промоции
Мебели

Биттел и Dahua Bulgaria провеждат обучение в Пловдив

В края на месец май Биттел организира практическо обучение за своите партньори, заети в сферата на видеонаблюдението. Компанията е официален вносител на Dahua Technology и ежегодно провежда специализирани семинари, последният от които се състоя на 23.05 в град Пловдив. Обучението се реализира със специалното съдействие на Dahua Bulgaria и техният лектор Малин Малинов, който представи най-новото от софтуера DSS PRO V8 и демонстрира неговите основни функции и настройки.

Обучение Dahua DSS PRO V8 Пловдив

Обучение Dahua DSS PRO V8 Пловдив

За нас бе истинско удоволствие да посрещнем участниците в семинара в нашия централен офис. Надяваме се обучението да им е било полезно, а за да направим деня ползотворен и още по-приятен се погрижихме за обяда на нашите гости и както всеки път ги изпратихме с подаръци. Благодарим на всички, които проявиха интерес и се включиха в обучението!

 

Онлайн решаване на спорове © 2003-2024 - Bittel Всички права запазени.
Bittel.bg използва бисквитки, за да се уверим, че Ви предлагаме най-доброто потребителско преживяване на сайта ни. С натискане на бутона „Приемам всички“, Вие се съгласявате да използваме, информацията събрана чрез всички видове „бисквитки“ с цел по-добра навигация, анализ и таргетиране. За повече подробности прочетете тук.
Чат с нас!