Меню
Търси
en
Промоции
Мебели

Почистване на стъклена масичка

Бързо и лесно почистване

Отблясъкът на стъклото ще внесе в дома ви светлина и свежест. Холни или трапезни маси от стъкло – изборът принадлежи изцяло на вас, вашия усет към красивото и изискванията ви за практичност и удобство. Със своята елегантност и изящество стъклените масички ще преобразят интериора в дома. Но за да са винаги чисти и бляскави, е необходимо редовно да ги почиствате. Домашният прах и отпечатъците от пръсти са най-лесно забележими върху стъкло, затова поддържайте чиста повърхността на вашата стъклена масичка. Предлагаме ви няколко лесни съвети, с които масичката ви ще блести ежедневно с необикновена светлина и чистота.

 

 


1. Разчистете повърхността

Отстранете всички вещи от масата, за да я почистите добре.

 


 


2. Избършете повърхността с чиста суха кърпа

Отстранете със сухата кърпа всички остатъци или прах, за да подготвите повърхността за основното почистване.

 3. Почистете с препарат за стъкло или вода

Напръскайте повърхността със специален препарат за стъкло или с обикновена топла вода. Избършете старателно с мека кърпа. При упорити засъхнали петна напръскайте директно върху петното, оставете препарата да подейства и избършете. Подсушете стъклената маса, за да не полепва прах. Насладете се на идеално чистата повърхност.

 


4. Използвайте стар вестник

Добър и изпитан трик е избърсването на прозорци и стъклени повърхности със стар вестник. Намачкайте го и започнете да почиствате масата, докато повърхността ѝ стане суха и съвършено прозрачна – без едно петънце. Използвайте препарат за стъкло или вода.


5. Стар трик с вода и оцет

Още един полезен съвет за съвършено чиста стъклена повърхност е почистването ѝ с разтвор от вода и оцет. Смесете равни количества от двете и избършете масата. Моментално ще забележите отблясъка и свежестта. След като почистите добре с разтвора, избършете с чиста кърпа и вода и подсушете.

Онлайн решаване на спорове © 2003-2024 - Bittel Всички права запазени.
Bittel.bg използва бисквитки, за да се уверим, че Ви предлагаме най-доброто потребителско преживяване на сайта ни. С натискане на бутона „Приемам всички“, Вие се съгласявате да използваме, информацията събрана чрез всички видове „бисквитки“ с цел по-добра навигация, анализ и таргетиране. За повече подробности прочетете тук.
Чат с нас!