Меню
Търси
en
Промоции
Мебели

Съвети за аранжиране мебелите в спалнята

Основни препоръки при аранжиране на спалня

Станете архитект на собствения си интериор, създайте уют и хармония в собствената си спалня и се насладете на ползотворна почивка. Доброто аранжиране на мебелите зависи най-вече от помещението и индивидуалния вкус. Предоставяме ви препоръки за максимално удобно разположение на мебелите, които са съобразени с основните правила за хармонично аранжиране.

 


1. Избор на място за леглото

Препоръчваме зад леглото да има солидна стена, т.е. не оставяйте леглото в средата на стаята, защото това разположение се отразява неблагоприятно на спокойния сън. Добре е краката да не сочат право към вратата. Не поставяйте огледало, което да отразява леглото. Стената, до която е опряно леглото, не трябва да е стена на баня или тоалетна, защото това разположение спира свободния поток от енергия. Препоръчваме да не спите с глава, насочена към прозорец.

 


2. Намерете баланса в стаята

Ако разполагате с достатъчно пространство в спалнята, можете да аранжирате с допълнителни мебели, които да внесат елегантен завършек на обзавеждането и същевременно да бъдат удобни и функционални. В този случай препоръчваме използването на скрин, пейка с ракла или канапе, поставени в долния край на спалнята. Ако не разполагате с достатъчно свободно място, можете да използвате кресло или табуретка, подходящо подбрани в стила на цялостното спално обзавеждане.

 

 

3. Нощни шкафчета – елегантният завършек на всяка спалня

Функционални и практични, нощните шкафчета ще допълнят неотразимата визия на вашата спалня. Те са малките аксесоари, които придават изтънчен и луксозен вид на цялостното спално обзавеждане. Нощните шкафчета допринасят за реда и чистотата във вашата спалня и ви осигуряват лесен и бърз достъп до най-необходимите ви лични вещи.

 


4. Място за ракла или скрин за дрехи

Практично решение за вашите дрехи и завивки са ракли или скринове, внимателно подбрани според големината на помещението и стила на спалното обзавеждане. Подходящата аранжировка зависи изцяло от вашия индивидуален вкус и изисквания за комфорт. Препоръчваме да съобразявате броя на мебелите според помещението, за да не се получава претрупване.

 


5. Удобство и функционалност на първо място

Независимо от големината на помещението и съвременните модни тенденции в интериорния дизайн доброто аранжиране на мебелите зависи изцяло от вас, вашия вкус и чувството ви за комфорт. Доверете се на собствените си усещания и превърнете вашата спалня в мястото, което ви хармонизира и балансира. Създайте сами удобството си така, както ви харесва. Използвайте творческия си потенциал, за да внесете различна и свежа атмосфера в спалното помещение.

 


6. Здравословен балансиран живот

Ежедневните избори, които правим във всеки един момент, определят и очертават пътя на живота ни. Един от съществените избори за здравословен и балансиран живот се състои в подбор на подходящи мебели и правилно аранжиране. Придържайки се към основните съвети за хармонизиране енергиите в дома, вие осигурявате за себе си и семейството си свежа, чиста и спокойна среда. Благодарение на доброто аранжиране в спалното помещение вие ще освободите и задвижите позитивния енергиен поток.

Онлайн решаване на спорове © 2003-2024 - Bittel Всички права запазени.
Bittel.bg използва бисквитки, за да се уверим, че Ви предлагаме най-доброто потребителско преживяване на сайта ни. С натискане на бутона „Приемам всички“, Вие се съгласявате да използваме, информацията събрана чрез всички видове „бисквитки“ с цел по-добра навигация, анализ и таргетиране. За повече подробности прочетете тук.
Чат с нас!