Меню
Търси
en
Промоции
Мебели

Практичните легла с ракла

Практични идеи за подреждане на ракла

Свободното място под леглото ви дава възможност да го използвате според индивидуалната си преценка и необходимост. Легло с ракла е подходяща и практична мебел за всеки дом и особено за тези с по-малка квадратура. Дали ще използвате раклата за прибиране на сезонните вещи и предмети, или ще прибирате в нея неща, които се ползват ежедневно, това е въпрос на лична преценка. Предлагаме на вниманието ви няколко практични идеи, с които ще преобразите изцяло атмосферата, защото чистотата, редът и свежестта ще се настанят трайно в дома ви.

1. Допълнителните завивки

Зимните завивки обикновено са обемисти и изискват повече място за съхранението им. Препоръчваме ви да подредите в раклата под леглото тези завивки, които не се използват в момента. Опаковайте ги, за да не се цапат, а ако разполагате с вакуум уред, можете да ги поставите в специални пликове и да ги вакуумирате. Опакованите и вакуумирани завивки ще заемат много по-малко място, така че ще можете да съхраните и други неща. Съветваме ви да използвате раклата за зимните завивки и одеяла, както и за вещи, които не се използват ежедневно.

 


2. Дрехите

Раклата под леглото е изключително подходящо място за съхраняване на дрехи. Ако не разполагате с голям гардероб, можете да използвате раклата, като е добра идея да я разделите на отделения за различните видове дрехи. Сгънете ги прилежно, за да се запазят чисти и изгладени. Поддържайте пространството в раклата чисто и подредено. В никакъв случай не е препоръчително да попада вода, защото дрехите може да мухлясат.

 


3. Аксесоарите

Раклата под леглото може да бъде подходящо място за съхранение и на аксесоари като шапки, шалове, ръкавици, колани и други по-дребни вещи. Аранжирайте собствените си вещи в свободното пространство под леглото и се уверете, че редът и чистотата в дома са от първостепенна важност за добрата атмосфера в дома.

 


4. Любими списания или семейни албуми

Ако вашата ракла е снабдена с чекмеджета, можете да ги използвате за съхранение на любимите си списания, книги, семейни фото албуми или други ценни за вас неща. Така те ще бъдат винаги подредени и налице.

 


5. Дрехите извън сезона

Препоръчваме ви да използвате раклата под леглото за дрехите, които не се използват в момента. Внимателно и грижовно сгънете чистите дрехи и ги опаковайте в найлонови или платнени пликове, за да ги съхраните до следващия сезон. Добрата грижа за дрехите удължава живота им и запазва цветовете. От друга страна ще освободите повече място в гардероба за дрехите, които използвате ежедневно.

Онлайн решаване на спорове © 2003-2024 - Bittel Всички права запазени.
Bittel.bg използва бисквитки, за да се уверим, че Ви предлагаме най-доброто потребителско преживяване на сайта ни. С натискане на бутона „Приемам всички“, Вие се съгласявате да използваме, информацията събрана чрез всички видове „бисквитки“ с цел по-добра навигация, анализ и таргетиране. За повече подробности прочетете тук.
Чат с нас!