Меню
Търси
en
Промоции
Мебели

Почистване на кожени гарнитури

Бързи и лесни стъпки за почистване на кожен диван

Животът на вашия кожен диван зависи не само от качеството и стабилността на конструкцията и материалите, но и от добрата поддръжка по време на експлоатацията. Грижата за чистотата на кожения диван не отнема много време и се извършва бързо и лесно. По ваша преценка или средно веднъж месечно отделяйте внимание за вашия диван, за да ви служи максимално дълго и ползотворно. Предлагаме на вашето внимание препоръчителни стъпки за почистване на кожен диван:


 

Отстраняване на праха

Използвайте прахосмукачка, за да съберете прашинките между възглавниците на дивана. Почистете нежно кожата със суха микрофибърна кърпа. По този начин вие ще запазите блясъка и мекотата на кожата възможно най-дълго.

 


Отстранете петната

При наличие на петна, използвайте специален препарат за третиране на кожени мебели, като следвате точните инструкции за употреба. Тествайте препарата първо на някое малко и скрито местенце, за да избегнете повреждане на цялата кожа. Моля, не използвайте препарати на абразивна или киселинна основа, които биха довели до нарушаване на външния вид на кожата и биха предизвикали обезцветяване, пробиване и прекомерно износване на материала!!!

 


 

Трикове за премахване на различни петна

Използвайте капка зехтин, за да отстраните залепнала дъвка от кожата. За други упорити петна използвайте специални препарати за почистване на кожени мебели.

 


Основно почистване на кожен диван

За основното почистване на вашия кожен диван пригответе разтвор от топла вода и специален сапун за кожени мебели. Използвайте мека микрофибърна кърпа, с която да почистите седалките и облегалките на дивана. Отстранете праха и изтъркайте нежно кожата. Изплакнете всички седящи места с чиста кърпа и топла вода. Подсушете при необходимост или оставете кожата да изсъхне. Усетете свежестта и чистотата и се насладете на приятната атмосфера.

 


Бързо почистване на кожен диван

Почистването на кожения диван може да стане още по-бързо и лесно, дори ако не разполагате със специален сапун или препарат за кожени мебели. Съберете по-едрите прашинки с прахосмукачката и почистете с мокри кърпи кожата. Поддържайки чистотата на вашия диван, вие не позволявате на праха да проникне в кожата. Затова бързото и лесно, но системно почистване осигурява блясъка и мекотата на вашия диван.

 


 

Подхранване на кожата

За подхранване на кожата след основно почистване можете да нанесете тънък слой зехтин, който да престои около половин час, след което се попива с чиста суха кърпа. Тази процедура се грижи за блясъка и издръжливостта на кожата.

 

Онлайн решаване на спорове © 2003-2024 - Bittel Всички права запазени.
Bittel.bg използва бисквитки, за да се уверим, че Ви предлагаме най-доброто потребителско преживяване на сайта ни. С натискане на бутона „Приемам всички“, Вие се съгласявате да използваме, информацията събрана чрез всички видове „бисквитки“ с цел по-добра навигация, анализ и таргетиране. За повече подробности прочетете тук.
Чат с нас!