Bittel Bittel

Търси
Категории
Разширено търсене
Меню
Промоции
Мебели
Outlet

Често задавани въпроси за дрон с камера Yuneec Typhoon Q500 4K

Дистанционното ми управление не се сдвоява/свързва с дрон Yuneec Q500.

Опитайте да изключите дистанционното управление и дрона, и опитайте отново.

Включете Вашия Yuneec Typhoon Q500 и след 4 секунди го наклонете напред два пъти, докато не видите жълта мигаща светлина и изберете Flight Settings от дистанционното управление ST10+. След това кликнете OK на изскочилото предупреждение. Сега изберете Bind. Вашият дрон с камера би трябвало да е видим в Model selection. Кликнете върху Вашия модел и ще се появи екран със съобщение че Вашият Q500 е сдвоен/свързан. Сега кликнете на стрелката за връщане назад два пъти. Вашият дрон Q500 вече би трябвало да е сдвоен/свързан с дистанционното управление ST10+.

 

Ако описаното по-горе е неуспешно, моля да се свържете с магазин за дронове YUNEEC.BG в Пловдив, София и Варна. Контакти на магазините може да откриете тук>>>.


Камерата на дрона не се сдвоява/свързва с дистанционното управление.

 1)Изключете Вашия Yuneec Typhoon Q500 и дистанционното управление.

 2)Включете отново дрона и дистанционното управление ST10+ и изчакайте да завършат подготвителните процеси за работа (подготвителните процеси за работа са завършени, когато в горния десен ъгъл на дистанционното управление ST10+ бъде изписан волтажът на батерията на Вашия Q500, който се намира под индикатора за батерия и под индикатора за броя сателити, към които дистанционното управление е свързано). Сега изберете Flight Settings на заглавния екран на дистанционното управление ST10+ и кликнете на OK. Препоръчително е след това да кликнете на Camera Select, да изберете камера CGO3 и да кликнете на OK. Сега кликнете на стрелката за връщане и изберете Bind. Камерата вече трябва да е видима в Camera list. Кликнете върху нея. Ще се появи прозорец питащ Ви за парола. Въведете паролата* и кликнете OK. Камерата Ви вече е свързана. Кликнете на стрелката за връщане два пъти и се върнете на заглавния екран.

*(Паролата за свързване на камерата е 1234567890)

 

Ако описаното по-горе е неуспешно, моля да се свържете с магазин за дронове YUNEEC.BG в Пловдив, София и Варна. Контакти на магазините може да откриете тук>>>.


Жълтите LED светлини на моя дрон с камера Yuneec Q500 мигат.

Това означава, че Вашият дрон с камера има нужда от калибриране на компаса. Повече информация как може да калибрирате Вашия Q500 може да видите в инструкцията за експлоатация.

 

Как да монтирам пропелерите на моя квадрокоптер Yuneec Q500?

 1)На пропелерите за дрон, както и на моторите, има надпис A и B, като пропелери с надпис A трябва да бъдат монтирани на мотор с надпис A, а пропелери с надпис B трябва да бъдат монтирани на мотор с надпис B.

На всеки пропелер също има и надпис Lock и Unlock, указвайки на коя страна трябва да бъдат натягани пропелерите.

2)Проверете дали осите на мотора не са наранени. Ако са наранени може да е необходима смяна на съответния мотор.


Защо капакът за отделението на батерията на дрона не се отваря?

1)Натиснете над надписа “Push” и се опитайте да отворите отделението за батерията.

2)Заключващият механизъм може да е повреден и да има нужда от подмяна. Може да разгледате предлаганите от нас резервни части тук>>>.

 

Защо батерията на моя дрон Yuneec Typhoon Q500 не се зарежда?

1)Проверете дали контактните щифтове от зарядното устройство към батерията не са наранени и че двата края, на батерията и на зарядното устройство, пасват идеално.

2)Проверете дали частта на захранващия кабел, влизащо в зарядното устройство, е напълно включен.

3)Всички клетки на включената в комплекта на Q500 LiPo батерия трябва да са изправни за да може зарядното устройство да работи. Ако има неизправна клетка, зарядното устройство може и да не работи.

4)LiPo батерия на дрона трябва да поддържа определен волтаж. Ако волтажът е по-нисък, зарядното устройство няма да я зарежда. Може да разгледате предлаганите от нас резервни части и аксесоари тук>>>.

 1. Alcatel
 2. BroadLink
 3. Dahua
 4. Dewalt
 5. Mitsubishi Heavy
 6. Xiaomi
 7. Motorola
 8. Yuneec
 9. AUX
 10. Fibaro
 11. Carmen
 12. Cobra
 13. Daikin
 14. General
 15. Gree
 16. Toshiba
 17. Nippon
 18. Farfisa
 19. Fujitsu
 20. Gigaset
 21. Mitsubishi
 22. Panasonic
 23. Uniden
Онлайн решаване на спорове
© 2003-2020 - Bittel Всички права запазени.
Дизайн и програмиране: StudioX