Меню
Търси
en
Промоции
Мебели

Защо Panasonic Smart Home е перфектният бебефон

Panasonic може лесно да осигури спокойствие за Вас и сигурност за детето ви. Smart home системата, дори състояща се само от хъб и камера, се превръща в идеален бебефон. Наслаждавайте се на съня на бебето си, наблюдавайки го през смартфона или таблета си докато сте на работа, или пък следете за безопасния му покой, вършейки нещо друго в съседната стая – изборът е ваш, а възможностите неограничени. Може да добавяте до 4 камери към всеки хъб, за да наблюдавате различни точки в къщата, които желаете. Камерата е комплексен модул, който освен видео, предава и аудио. Освен това разполага с температурен датчик, който ви дава информация и за температурата в помещението. Наблюдавайте и слушайте бебето, и получавайте предупреждение за температурни промени извън комфортния диапазон, зададен предварително от самите Вас. Камерата притежава дори вграден говорител, чрез който може да говорите на детето от дистанция. Всичко това може да правите от дома си, или дистанционно през смартфон, таблет или компютър, използвайки Panasonic Smart Home app. Подарете си спокойствие и докато сте поверили детето на детегледачка – следете дали се грижи добре за него и заниманията им са безопасни.


Системата може да бъде разширена и допълнена, за да отговаря на изискванията Ви и на размерите на дома Ви. Сърцето на системата е смарт хъб, който свързва и координира останалите модули. Той може да комуникира с модулите в обсег от 300 метра, като сдвояването с всеки от тях се осъществява изключително лесно и бързо – с натискането на бутон. Когато модулът, като камера например, се активира от движение, звук или температурна промяна, хъбът, освен че започва да предава наживо, стартира и запис на microSD/SDHC карта памет. Ако желаете да разширите системата отвъд наблюдението на детската стая, множество модули с разнообразни функции са на ваше разположение. Подсигурете допълнително стаята или целия си дом с датчици за врати и прозорци. Или чрез външни камери осигурете периметъра около дома си. Умният контакт също може да ви бъде много полезен за дистанционно контролиране на електроуреди и осветление. Представете си колко е удобно например да изгасите осветлението в детската стая, без да влизате там и да рискувате да събудите бебето.


Panasonic Smart Home системата има няколко сериозни предимства, които правят покупката и оправдана и перспективна:

1.     Тя е напълно съобразена с изискванията Ви, като може да я проектирате и изпълните според вкуса и нуждите си.

2.     Модулите са компактни и се монтират изключително лесно. Поради безжичната комуникация с хъба, не се изисква никакво допълнително окабеляване.

3.     Управлявате цялата система дистанционно през смартфон, таблет или компютър.

4.     Във всеки един момент може да добавяте или премахвате компоненти.

5.     Веднъж изградена, Panasonic Smart Home не изисква никакви допълнителни грижи, нито разходи.

Онлайн решаване на спорове © 2003-2024 - Bittel Всички права запазени.
Bittel.bg използва бисквитки, за да се уверим, че Ви предлагаме най-доброто потребителско преживяване на сайта ни. С натискане на бутона „Приемам всички“, Вие се съгласявате да използваме, информацията събрана чрез всички видове „бисквитки“ с цел по-добра навигация, анализ и таргетиране. За повече подробности прочетете тук.
Чат с нас!