Меню
Търси
en
Промоции
Мебели

Лесно и бързо почистване на бар столове

Нежна грижа за вашите бар столове

Правилно подбраните бар столове ще придадат на кухнята или трапезарията ви модерен вид. Метален или тапициран с кожа бар стол ще освежи интериора на всяко помещение. Предлагаме ви няколко лесни стъпки за почистване на бар столове, които са съобразени със спецификата на материалите, от които са изработени. Някои материи се почистват само с вода и сапун, докато други изискват специален препарат.

1. Кожени бар столове

При почистване на кожен бар стол е добре да знаете, че директното използване на вода за почистването му ще повреди трайно външния вид на кожата. Използвайте специален препарат за почистване на кожа, за да съхраните качествата на вашия стол възможно по-дълго.

 


2. Пластмасови столове

Поддръжката на пластмасовите бар столове се извършва най-лесно, защото не е необходима употребата на специални препарати или средства. Почистването става мигновено само с топла вода и сапун. Използвайте меки кърпи за отстраняването на петната и за подсушаването на столовете. Съветваме ви да не използвате четки, гъби или други твърди средства, които е възможно да надраскат пластмасовата повърхност.

 


3. Метални бар столове

Металните бар столове изискват специфична грижа. Почистването на обикновените петна може да се извърши с вода и сапун, след което е добре столът да бъде подсушен, за да не остават петна от водата. Ако петната са от ръжда, ви съветваме да използвате специални средства и препарати, за да предотвратите разпространението на ръждата по целия стол. От съществено значение при поддръжката на метални бар столове е използването на меки и чисти кърпи, както и подсушаването след всяко почистване. Тези основни стъпки в грижа за вашите метални бар столове ще удължат живота им.

 


4. Тапицирани бар столове

Петната по тапицираните бар столове е добре да се почистват на момента, защото оставянето им във времето ще ги направи по-трудни за отстраняване. Третирайте обикновените петна с вода и препарат за пране. Оставете изпиращото средство да подейства, почистете с чиста вода и оставете стола да изсъхне. За по-упоритите петна ви съветваме да използвате специален препарат, като предварително се информирате за действието му, за да не повредите тапицерията.

Онлайн решаване на спорове © 2003-2024 - Bittel Всички права запазени.
Bittel.bg използва бисквитки, за да се уверим, че Ви предлагаме най-доброто потребителско преживяване на сайта ни. С натискане на бутона „Приемам всички“, Вие се съгласявате да използваме, информацията събрана чрез всички видове „бисквитки“ с цел по-добра навигация, анализ и таргетиране. За повече подробности прочетете тук.
Чат с нас!