Меню
Търси
en
Промоции
Мебели

Разширително домофонно табло Farfisa IPT08AGL

 • Код: farfisa_ipt08
 • Няма наличност

Разширително домофонно табло IPT08AGL за домофонни системи Farfisa е предназначено за осем абоната и е съвместимо с видеодомофонни табла IPV11AGL и IPV12AGL от серия IP WAY. Стилното алуминиево табло е с указателни табелки с LED подсветка.

Документация

 • Продуктов каталог Farfisa 2015_en Свали
 • Разширително табло Farfisa IPT08AGL_en Свали

Мнения

 1. Добави мнение
 2. 1 2 3 4 5

Техническа информация

 • Общи
 • Брой абонати:

  Многоабонатни

 • Фонична група:

  Не

 • Визуални
 • Технология:

  IP WAY

 • Дизайн:

  Agora Light

 • Корпус:

  Алуминиев

 • Функции
 • Набиране на абонат:

  С бутон

 • Подсветка на бутоните:

  Да

 • Брой функционални бутони:

  8

 • Възможност за добавяне на функционални бутони:

  Не

 • Технически спецификации
 • Захранване:

  От системата

 • Работна температура:

  0 - 50 °C

 • Максимална работна влажност:

  90 %

 • Монтаж:

  Стенен

 • Използва се с:

  IPV11AGL, IPV12AGL

 • Размери:

  99 x 208 x 30 мм

Подробно описание

Farfisa IPT08AGL

Разширително домофонно табло IPT08AGL за домофонни системи Farfisa е предназначено за осем абоната и е съвместимо с видеодомофонни табла IPV11AGL и IPV12AGL от серия IP WAY. Стилното алуминиево табло е с указателни табелки с LED подсветка. Има възможност да се добавят до 7 разширителни табла към IP видеодомофонни табла Agora light IPV11AGL и IPV12AGL.

Разширително домофонно табло Farfisa IPT08AGL

Разширително домофонно табло Farfisa IPT08AGL

Високо качество – произведено в Италия

Домофонни системи с марката Farfisa се произвеждат в Италия вече повече от 20 години. Внедряването на най-новите технологии, модернизирането на дизайна и използването на все по-качествени материали при производството са причина за развитието на марката в глобален мащаб. Към момента домофонни системи и системи за контрол на достъпа с марка Farfisa се продават в над 60 страни по целия свят. Процесите по производството и развитието на нови продукти се следят с изключителна прецизност, за да се удовлетворят нуждите на всеки потребител.


Лесен монтаж и конфигурация

Видеодомофонна система IP Way на Farfisa се монтира изключително лесно към предварително окабелена мрежа. Системата е специално разработена, за да се свързва към локална компютърна мрежа посредством RJ45 интерфейс. Връзката между устройствата се извършва чрез LAN мрежа, което позволява осъществяване на видео разговори. Програмирането и управлението на домофонни системи IP Way на Farfisa може да се извърши през интернет или чрез LAN. Необходимо е само да инсталирате мобилното или компютърно приложение на вашето устройство.

Разширително домофонно табло Farfisa IPT08AGL

Разширително домофонно табло Farfisa IPT08AGL

Независими от електроенергия: най-новото съвременно решение

Благодарение на иновативното PoE захранване, което използват, видеодомофони IP Way на Farfisa могат да бъдат захранвани директно от мрежата чрез LAN кабел. Тази възможност е изключително полезна, ако не е възможно свързването им към електрическата мрежа.


Широко приложение

Функционални, удобни и практични, видеодомофони IP Way на Farfisa могат да се използват както за многофамилни жилищни, така и за бизнес и индустриални приложения. Управлението на външните устройства, монтирани пред вашия апартамент или къща, може да се извършва от която и да е точка в дома ви. При монтаж на системите в нови сгради можете да използвате изграденото налично окабеляване. Изключително подходящи са за инсталиране в различни офиси, бизнес сгради и дори лаборатории.

Разширително домофонно табло Farfisa IPT08AGL

Разширително домофонно табло Farfisa IPT08AGL

Иновативна технология, отговаряща на различни потребности

С нарастващите потребности от модерни и иновативни системи за видеонаблюдение, компания ACI Farfisa разработва усъвършенстван видеодомофон от серия IP Way, който използва интернет мрежата без ограничения на съвместимостта. Благодарение на интегрирания към LAN мрежата видеоинтерком вие лесно и бързо можете да активирате основните функции на системата от разстояние. Farfisa IP Way е улеснена домофонна система, която ще удовлетвори и най-високите потребности и изисквания по отношение на контрол на достъпа. Външното табло представлява входна система, идентична по външен вид и функционалност на традиционните такива, но отличаваща се с възможността за осъществяване на SIP видео разговор посредством вътрешни устройства като VoIP оборудване, смартфони, таблети или компютър.


Приложение за смартфони и таблети

Mожете да се свържете с външното табло и да управлявате функциите му през компютъра или смартфона /до 4 връзки/, дори когато сте извън сградата и да приемате позвъняванията. Видеодомофонни системи IP Way на Farfisa са съвместими с приложения за смартфони, използващи Android и iOS операционни системи.

Разширително домофонно табло Farfisa IPT08AGL

IP Way системата на Farfisa ви позволява да проведете видео и аудио разговор благодарение на вградената към входното табло цветна камера и разговорно устройство.
Системите предоставят възможност за отваряне на вратата от вътрешното устройство, след като отговорите на повикването.
Функцията за дневни и нощни позвънявания ви позволява да пренасочите обажданията към алтернативна дестинация, когато не желаете да бъдете обезпокоявани или първият свързан потребител е зает.
Благодарение на функцията за отключване на вратата с таен код вие имате пълен контрол на достъпа и само хората, които го знаят, могат да си отключат сами от външното табло.

 

Онлайн решаване на спорове © 2003-2024 - Bittel Всички права запазени.
Bittel.bg използва бисквитки, за да се уверим, че Ви предлагаме най-доброто потребителско преживяване на сайта ни. С натискане на бутона „Приемам всички“, Вие се съгласявате да използваме, информацията събрана чрез всички видове „бисквитки“ с цел по-добра навигация, анализ и таргетиране. За повече подробности прочетете тук.
Чат с нас!