Търси
Разширено търсене
Меню
Промоции
Мебели

Президентски офис стол ALBERTO - бежово

 • Код: 3520780_2
 • В наличност
 • Тегло: 19.00 кг

Запознайте се с ALBERTO – президентски офис стол с авангарден дизайн, ергономични извивки и допълнителни функции за несравнимо удобство, като лумбална опора, регулируеми подлакътници и седалка. Той е способен да грабне вниманието на всеки, който го зърне, а щом се настаните в него, няма да ви се иска да се разделяте. Пълна информация за размерите и характеристиките на модела ще намерите в таблицата в таб/поле "Техническа информация".

732.00 лв. с ДДС или 12x 68.32 лв. на месец

Виж схеми за изплащане:

Подробно описание

Приковаващ погледа дизайн

Президентският офис стол ALBERTO се откроява със своя оригинален дизайн, вдъхновен от анатомията на човешкото тяло. Виновникът за неговата необичайна и впечатляваща визия е задната част на облегалката, която наподобява гръбначен стълб. Дизайнът обаче далеч не е единственото достойно за възхищение в ALBERTO. Той ще преобърне представите ви за удобство благодарение на ергономичните си форми и допълнителните функции, които ви позволяват да създадете комфорт по ваш вкус. Особено внимание заслужава облегалката за гърба, която може да се накланя не само назад, но и леко встрани, следвайки движенията на вашето тяло.


Президентски офис стол ALBERTO

Качество надминаващо всички стандарти

За изработката на президентския офис стол ALBERTO са използвани материали от най-висок клас, които се отличават със здравина и устойчивост. Седалката му е облечена в мека, естествена кожа, а за облегалката на гърба и главата е използвана плътна мрежа – смела и нестандартна комбинация, която ще се хареса на иноваторите по душа. Голямото предимство на еластичната мрежеста материя е, че тя позволява въздухът да преминава през нея и благодарение на това не задържа миризми и не спарва.


Коригиране височината на подлакътниците

Всяка част от президентския офис стол ALBERTO е създадена така, че да се грижи за вашето удобство. За комфорта на ръцете отговарят широките подлакътници, които може да регулирате по височина, чрез малкия почти незабележим бутон от външния им край – натиснете и задръжте бутона, след което изтеглете подлакътника нагоре или го свалете надолу. В момента, в който освободите бутона фиксирате подлакътника на съответното равнище.

Президентски офис стол ALBERTO

Президентски офис стол ALBERTO

Коригиране дълбочината на седалка

Кожената седалка на президентския офис стол ALBERTO е не само широка и удобна, но и с регулируема дълбочина в диапазон от 46 до 51 см. С помощта на скрита под седалката (в предната дясна част) ръчка може да я изтеглите напред или да я приберете плътно до облегалката за гърба. За целта издърпайте с пръсти ръчката навън, задръжте я така и плъзнете седалката напред или назад според вашите предпочитания. Всичко се случва лесно и плавно и отнема само няколко секунди.


Лумбална опора

Забравете за умората в тялото в края на дългия и натоварен работен ден! Едно от нещата, които правят президентския офис стол ALBERTO наистина специален и удобен е неговата облегалка за гърба. Тя има ергономична форма и лумбална опора за кръста, която се грижи за вашия комфорт и правилната ви стойка. Може да коригирате позицията на опората, като я хванете в двата външни края отзад и я преместите нагоре или надолу.

Президентски офис стол ALBERTO

Президентски офис стол ALBERTO

Заключване в позиция

Благодарение на тази функция имате възможност да изберете ъгъла на наклон на облегалката на гърба, а заедно с него на подлакътниците и седалката, и да заключите стола в най-удобната за вас позиция. За целта завъртете надолу и навътре ръчката под седалката вляво и се насладете на комфорта на ALBERTO. За да отключите, е нужно да освободите ръчката с движение нагоре и навън, след което да натиснете леко облегалката с гърба си назад и столът ще заеме свето нормално положение.


Коригиране височината на стола

В основата на президентския офис стол ALBERTO е вграден газов амортисьор, чрез който може да регулирате височина на седалка от земята в рамките от 43 до 53 см. За управлението на тази функция използвайте ръчката вдясно под седалката.
Президентски офис стол ALBERTO

Президентски офис стол ALBERTO

Завъртане на 360°

С функцията за въртене на 360° имате пълна свобода на движението. Това ви позволява да се завъртите, в която и да е посока заедно със стола, за да общувате по-бързо и лесно с околните.  


Надеждна и здрава основа

За стабилността на президентския офис стол ALBERTO гарантира за неговата алуминиева, звездовидна база. Тя е снабдена със силиконови колелца, което ви дава възможност да се придвижвате плавно със стола по всякакви настилки. Те не само са безшумни, но и няма да оставят следи и драскотини по пода.

Президентски офис стол ALBERTO

Президентски офис стол ALBERTO

Максимално натоварване до 130 кг

Президентският офис стол ALBERTO е подходящ за хора с тегло до 130 килограма. За да сте напълно удовлетворени от вашия стол, винаги го избирайте не само според вашия вкус и стил, но и спрямо теглото и структурата на тяло ви. Правилно подбраният офис стол се грижи за нормалната стойка на вашето тяло през целия ден, а по този начин и косвено за вашето здраве и благополучие.


Компактна опаковка и лесно транспортиране

Всички столове Carmen са комплектувани и опаковани в разглобен вид, което позволява лесното им транспортиране. Подробен списък на съставните компоненти, както и инструкции за монтаж и демонтаж ще намерите приложени в опаковъчния кашон. Моля, следвайте стриктно инструкциите и точния ред при сглобяването на вашия продукт.

Президентски офис стол ALBERTO

размери и характеристики

Размери и характеристики

При закупуване на нови мебели е важно да измерите пространството, с което разполагате у дома или в офиса, за да сте сигурни, че ще паснат на мястото предвидено за тях. Пълната информация за размерите на всеки модел, както и всички характеристики може да видите, като изберете „Техническа информация“ от менюто под снимките.

Техническа информация

 • Основни
 • Тип стол:

  Президентски

 • Материал:

  Естествена кожа - top leather , Мрежа

 • Материал лицева част:

  Естествена кожа - top leather , Мрежа

 • Тип механизъм:

  Auto weight-sensing - с функция за люлеене с автоматично настройване според тежестта на седящия и възможност за фиксиране в изправена позиция

 • Тип на база:

  Алуминий

 • Подлакътници:

  Да

 • Материал подлакътници:

  Полипропилен

 • Газов амортисьор:

  Да

 • Екстри
 • Коригиране височина:

  Да

 • Регулируем люлеещ механизъм:

  Да

 • Заключване в позиция:

  Да

 • Коригиране на дълбочина на седалка:

  Да

 • Коригиране на височината на подлакътниците:

  Да

 • Лумбална опора:

  Да

 • Размери
 • Цялостна височина:

  118 - 128 см

 • Ширина:

  64 см

 • Дълбочина:

  62 см

 • Дълбочина на регулируема седалка:

  46 - 51 см

 • Височина седалка от земята:

  43 - 53 см

 • Дължина облегалка:

  75 см

 • Максимално натоварване:

  130 кг

Документация

 • Как да използвате правилно вашия офис стол Свали
 • Инструкция за монтаж на президентски офис стол ALBERTO Свали

Мнения

Добави мнение
 1. 1 2 3 4 5
 1. Alcatel
 2. Fanvil
 3. Yeastar
 4. BroadLink
 5. Dahua
 6. Dewalt
 7. Mitsubishi Heavy
 8. AUX
 9. Fibaro
 10. Carmen
 11. Cobra
 12. Daikin
 13. General
 14. Gree
 15. Toshiba
 16. Nippon
 17. Farfisa
 18. Fujitsu
 19. Gigaset
 20. Mitsubishi Electric
 21. Panasonic
 22. Uniden
Онлайн решаване на спорове
© 2003-2021 - Bittel Всички права запазени.
Bittel.bg използва бисквитки, за да се уверим, че Ви предлагаме най-доброто потребителско преживяване на сайта ни. Продължавайки да ползвате сайта ни, Вие се съгласявате с това. Още информация
Чат с нас!