Bittel Bittel

Търси
Категории
Разширено търсене
Меню
Промоции
Мебели
Outlet

13.56MHz Безконтактна RF карта – ключодържател Nippon ECK-001М

 • Код: 2040031_1
 • Ограничена наличност
 • Тегло: 0.01 кг

Ключодържател ECK-001М от серията безконтактни карти на Nippon e съвместима с предлаганите от Nippon четци за безконтактни карти и чипове. Предвидена за носене на ключодържател – компактен размер и тегло, сив цвят

Подробно описание

Магнитни (RFID) карти

За по-голямо удобство, на пазара се предлагат магнитни карти под формата на ключодържател. Така те се закачат на връзка ключове и са винаги на сигурно и удобно място. 


Дизайн и надеждност

Домофонни системи Nippon следват последните технически иновации, за да предложат надеждност и сигурност за всеки дом или офис. R&D отделът ни следи най-новите тенденции в техническото изпълнение и дизайна на домофонните системи и системите за контрол на достъп. Така нашите клиенти могат да са сигурни, че получават винаги най-доброто решение, изцяло съобразено с техните предпочитания и нужди.


Сигурност и функционалност

Основната цел при разработването на системи за контрол на достъпа Nippon е осигуряването на сигурност и безопасност за всеки дом, семейство, офис или сграда. Автоматичното прекъсване на разговор след определен период от време гарантира, че системата никога няма да бъде блокирана от абонат, забравил домофона си отворен. Всеки клиент притежава свой собствен канал за разговор, за да защити поверителността на разговора, както и намесата на чужди лица в него.


Управление на входната врата

Управлението на входната врата е незаменима функция за всеки домофон, защото гарантира и повишава сигурността. Системата действа чрез управление /отключване и заключване/ на електронна брава с високо ниво на сигурност и пожарна безопасност. Използването на домофони Nippon ви осигурява пълен контрол върху достъпа до дома ви. Кой и кога има достъп до вашия дом определяте само и единствено вие! Замяната на старите патрони с нови, високотехнологични заключващи механизми и употребата на магнитни (RFID) карти и чипове осигурява много високо ниво на охрана на вашата сграда, като едновременно предлага няколко пъти по-дълъг период на употреба в сравнение с конвенционалните такива.


Лесен и сигурен монтаж

Домофонните системи на Nippon са проектирани така, че да са удобни за монтаж на всеки обект и сграда. Икономичното и непретенциозно окабеляване, както и възможността за скрит и открит монтаж са основа в разработването на системите.


 

Техническа информация
 • Общи
 • Вид:

  Магнитна карта

 • Материал:

  Пластмаса

 • Оперативна честота:

  13560 kHz

 • Брой прочитания:

  100000 пъти

 • Функции
 • Технически
 • Дистанция на прочитане:

  50 - 100 мм

 • Размери:

  30 x 30 x 7 мм

Мнения
Добави мнение
 1. 1 2 3 4 5
 1. Alcatel
 2. BroadLink
 3. Dahua
 4. Dewalt
 5. Mitsubishi Heavy
 6. Xiaomi
 7. Motorola
 8. Yuneec
 9. AUX
 10. Fibaro
 11. Carmen
 12. Cobra
 13. Daikin
 14. General
 15. Gree
 16. Toshiba
 17. Nippon
 18. Farfisa
 19. Fujitsu
 20. Gigaset
 21. Mitsubishi
 22. Panasonic
 23. Uniden
Онлайн решаване на спорове
© 2003-2020 - Bittel Всички права запазени.
Дизайн и програмиране: StudioX