Bittel Bittel

Търси
Категории
Разширено търсене
Меню
Промоции
Мебели

Ъглов разтегателен диван DAVOS - аквамарин 12

 • Код: 3540308
 • Ограничена наличност
 • Тегло: 150.00 кг

DAVOS е удобен ъглов диван, който се отличава със стилен, модерен и функционален дизайн. Той разполага с 3 подглавника, всеки от които може да бъде регулиран самостоятелно. Голямата ракла под лежанката му и малкият контейнер в подлакътника ще ви осигурят допълнително място за съхранение у дома. Още едно предимство на модела е функцията „Сън“, благодарение на която можете бързо и лесно да разтегнете дивана и да го трансформирате в спалня. Към него получавате и 3 декоративни възглавници. DAVOS се изработва само по поръчка, като имате опции за избор на вида и цвета на използваните материали – дамаска, еко кожа или комбинация от двете. Можете съща така да избирате и позицията на ъгъла – ляв или десен, според разположението и обзавеждането във вашия дом. Срокът за изработка е 30 работни дни, а поръчката си можете да направите във всеки един от шоурумите ни в страната (София, Пловдив и Варна).

Подробно описание

Създаден специално за вас

DAVOS е ъглов разтегателен диван, който се изработва само по поръчка. Това ви позволява да  решавате с какъв ъгъл да бъде – ляв или десен, с какъв тип дамаска да бъде тапициран, както и в какъв цвят да бъде изпълнен. Имате възможност да избирате измежду над 60 цвята дамаска и над 10 цвята еко кожа. Можете да се спрете както на един цвят и една материя, така и на комбинация от различни цветове и материи.

Срокът за изработка на дивана е 30 работни дни, а поръчката си можете да направите във всеки един от шоурумите ни в страната (София, Пловдив и Варна).

* Позицията на ъгъла (лежанката) – ляв или дясен се определя, като застанете фронтално срещу дивана. Ако ъгълът е от лявата ви страна, то той е ляв и обратното -  ако е от дясната ви страна, ъгълът е десен.

* Цените посочени в сайта са за дивани изработени с дамаски от 1-ва и 2-ра категория, способни да издържат на 50 000 до 100 000 цикъла на триене по скалата на Martindale.      

Ъглов разтегателен диван DAVOS

Ъглов разтегателен диван DAVOS

Качество до последния детайл

Ъгловият разтегателен диван DAVOS се произвежда в Полша от материали с европейско качество. За неговата изработка  са използвани естествено дърво, висок клас ПДЧ, зиг заг пружини , бонел пружини и първокачествен пенополиуретан. Това съчетание от материали осигурява високо ниво на удобство и здравина, и ви гарантира безпроблемна употреба във времето.


Край на притеснението от петна и разливане

При поръчка на ъглов диван DAVOS, пред вас се разкрива голям избор от различни видове дамаски и цветове, като освен избор на цвят - може да се възползвате и от две изключително важни предимства. Една част от дамаските са водоустойчиви благодарение на използваната при изработката им waterproof технология – това означава, че течностите се разливат, но не попиват в тях. Така диванът ви ще остане сух и защитен, дори ако случайно разлеете нещо върху него.

Друга част от дамаските разполагат с easy clean технология, която ви позволява премахването на почти всяко петно с помощта на малко вода и чиста кърпа. Потъркайте с тях в кръгови движения изцапаното място и бързо и лесно ще заличите следите от неприятния инцидент.

Избрана селекция от дамаски умело съчетава и двете технологии – waterproof и easy clean.

Ъглов разтегателен диван DAVOS

Ъглов разтегателен диван DAVOS

Удобни възглавници

Облегалката на ъгловия разтегателен диван DAVOS се състои от задна част и 5 правоъгълни възглавници, които, освен стил и елегантност, осигуряват максимално удобство и добра опора за гърба. Голямото предимство на възглавниците е това, че са завършени с цип, което позволява само с едно движение да свалите калъфките и да се погрижите за тяхното почистване и освежаване.

Към своя нов диван ще получите и 3 декоративни квадратни и изключително пухкави възглавници, които може да позиционирате спрямо индивидуалните ви желания и предпочитания.


Регулируеми подглавници

За да ви осигури максимално удобство, ъгловият разтегателен диван DAVOS е оборудван с 3 регулируеми  подглавника. Позицията на всеки един от тях може да се регулира самостоятелно, като може да избирате между 6 позиции – от напълно хоризонтална до напълно вертикална.

Ъглов разтегателен диван DAVOS

Ъглов разтегателен диван DAVOS

Функция Сън

Освен с удобство и модерна визия, ъгловият разтегателен диван DAVOS ще ви изненада и с изключително лесния си механизъм за разтягане (функция ,,Сън‘‘). Той ще ви позволи с лекота да превърнете комфортния си диван в просторна спалня. Самото разпъване става бързо и лесно посредством колелца и удобна дръжка, позиционирана в предната долна част на дивана. С тяхна помощ изваждането на скрития под седалките матрак става за миг.


Просторна ракла

Ъгловият разтегателен диван DAVOS разполага с просторна ракла, която се крие под едната му лежанка. Благодарение на повдигащия механизъм, с който е оборудван модела, раклата се отваря изключително лесно и позволява да приберете спално бельо, дрехи или играчки, които не са ви необходими към момента.

Ъглов разтегателен диван DAVOS

Ъглов разтегателен диван DAVOS

Малка ракла под подлакътника

Под подлакътника на ъгловия диван DAVOS e скрита допълнителна ракла. В нея може да приберете по-малки предмети като книги, списания, лаптоп и всичко друго, което искате да ви бъде на една ръка разстояние.


Лесен за транспортиране

Един от  основните проблеми, който съпровожда закупуването на ъглов диван са неговите големи размери и тегло, които го правят труден както за транспортиране, така и за пренасяне. С ъгловия разтегателен диван DAVOS няма да имате такива затруднения, тъй като той се доставя до вас на два отделни и самостоятелно опаковани модула.

Ъглов разтегателен диван DAVOS

 

Техническа информация
 • Общи
 • Вид гарнитура:

  Ъгъл

 • Дизайн по поръчка:

  Да

 • Материал:

  Дамаска

 • Материал конструкция:

  ПДЧ , Дърво

 • Материал пълнеж:

  Зиг заг пружини , Бонел пружини , Пенополиуретан

 • Крака:

  Метал

 • Екстри
 • Функция сън:

  Да

 • Регулируеми подглавници:

  Да

 • Контейнер за съхранение:

  Да

 • Ракла за съхранение:

  Да

 • Възглавници:

  3 бр.

 • Лежанка:

  Лява / дясна

 • Размери
 • Дължина:

  257 см

 • Ширина:

  190 см

 • Височина:

  90 см

 • Височина облегалка:

  45 см

 • Височина седалка от земята:

  45 см

 • Дълбочина на модул:

  55 см

 • Дължина на лежанката:

  160 см

 • Ширина на лежанката:

  90 см

 • Размери легло (в разгърнато положение):

  140 x 210 см

Мнения
Добави мнение
 1. 1 2 3 4 5
 1. Alcatel
 2. BroadLink
 3. Dahua
 4. Dewalt
 5. Mitsubishi Heavy
 6. Xiaomi
 7. Motorola
 8. Yuneec
 9. AUX
 10. Fibaro
 11. Carmen
 12. Cobra
 13. Daikin
 14. General
 15. Gree
 16. Toshiba
 17. Nippon
 18. Farfisa
 19. Fujitsu
 20. Gigaset
 21. Mitsubishi Electric
 22. Panasonic
 23. Uniden
Онлайн решаване на спорове
© 2003-2020 - Bittel Всички права запазени.
Дизайн и програмиране: StudioX