Bittel Bittel

Търси
Категории
Разширено търсене
Меню
Промоции
Мебели

Разтегателна трапезна маса Carmen 1520 - бледо розов

 • Код: 3530116
 • Наличен
 • Тегло: 42.00 кг
 • 1 2 3 4 5 (1 коментар)

Трапезна маса Carmen 1520 е разтегателна маса от закалено стъкло, която разполага със здрава метална конструкция, прахово боядисана в цвета на плота. Аранжирането на модела с подходящи трапезни столове в същия стил ще преобрази елегантно интериора на вашия дом.

280.80 лв. с ДДС или 12x 26.21 лв. на месец

Виж схеми за изплащане:
Подробно описание

Дизайн с изчистени линии и правилни форми

Стъклена маса Carmen 1520 е практична и стилна маса за хранене, подходяща за интериора на модерния дом. Плотът е изработен от закалено стъкло и се характеризира с висока якост на механичен натиск и удар, а гладката повърхност се почиства изключително лесно и бързо. Металната конструкция, изцяло прахово боядисана в цвета на плота, допринася за стабилната и надеждна, ежедневна експлоатация. Увеличаването на площта на масата се осъществява чрез специален механизъм за разтягане, благодарение на който плавно се издърпват два допълнителни плота. Тази опция ви дава възможността да нагласите масата според размера и особеностите на вашата трапезария и числеността на вашето семейство и гости. Краката на модел Carmen 1520 завършват с тапички, които предпазват подовата настилка от надрасквания и нарушения в целостта.


Надеждна опора с изящен дизайн

Краката на тази изящна трапезна маса са прахово боядисани в цвета на плота, като създават усещането за завършен вид и внасят нотка на изискан стил във вашата трапезария. Те са достатъчно здрави, за да можете спокойно да разчитате на стабилността на вашата трапезна маса. Отдолу са снабдени с тапички, които няма да позволят да издраскате паркета, при преместване. Можете да нивелирате масата в зависимост от настилката, за да стои максимално стабилно.


Удобен механизъм за двустранно разтягане

Разтегателна маса от серията трапезни маси на Carmen разполага с лесен за ползване механизъм за разтягане, с който ще увеличите използваемата й площ, като я превърнете в кръгла маса. Тя се разтяга двустранно, с два странични плота, които се изтеглят изключително лесно и бързо. Стабилността на допълнителните плотове е гарантирана с четири опорни точки, в които са захванати. Сгъването става по същия лесен и бърз начин. Механизмът за разтягане е метален, за да издържи безпроблемна експлоатация дълги години.


Пълен комплект с подходящи столове

Масата може да се комбинира със столове в същия цвят, за да придадете завършен вид на интериора във вашата кухня или трапезария. Столовете са издържани в същия дизайн и подходящото им съчетание с трапезна маса ви дава свобода да аранжирате индивидуален комплект маса и столове.


Лесен монтаж

Всички кухненски и трапезни маси се сглобяват по модулна система, изключително лесно и бързо. Описанието е достъпно за всеки, за да може без трудности и чужда помощ да сглобите всеки един модел от серията.


Компактен пакетаж и лесно пренасяне

Предлаганите от нас трапезни маси се доставят в кашон, в разглобен вид, с подробна инструкция за монтаж. Краката са пакетирани отделно. Всички елементи са подредени и готови за сглобяване след отваряне на кашона. При необходимост можете също толкова лесно да разглобите масата, да я приберете в кашона и да я транспортирате до новото ѝ местонахождение.


 

Техническа информация
 • Общи
 • Материал:

  Закалено стъкло

 • Дебелина на плот:

  10 мм

 • Материал крака:

  Метал , Прахово боядисан

 • Разтягане:

  Да

 • Размери
 • Дължина маса:

  100 см

 • Ширина маса:

  60 - 100 см

 • Височина маса:

  78 см

Документация
 • Инструкция за монтаж на трапезна маса Carmen 1520 Свали
Мнения
 • 1 2 3 4 5
  Масата е много хубава (цветът, на масата, която купихме е Крем). Отношението към клиента също е на много високо ниво. Стараят се да помогнат и да улеснят покупката и доставката. Доволна съм и бих препоръчала и използвала услугите на фирмата.
Добави мнение
 1. 1 2 3 4 5
 1. Alcatel
 2. BroadLink
 3. Dahua
 4. Dewalt
 5. Mitsubishi Heavy
 6. Xiaomi
 7. Motorola
 8. Yuneec
 9. AUX
 10. Fibaro
 11. Carmen
 12. Cobra
 13. Daikin
 14. General
 15. Gree
 16. Toshiba
 17. Nippon
 18. Farfisa
 19. Fujitsu
 20. Gigaset
 21. Mitsubishi Electric
 22. Panasonic
 23. Uniden
Онлайн решаване на спорове
© 2003-2020 - Bittel Всички права запазени.
Дизайн и програмиране: StudioX