Bittel Bittel

Търси
Категории
Разширено търсене
Меню
Промоции
Мебели

Разтегателна трапезна маса Carmen 1508 P - черен

 • Код: 3530103
 • Наличен
 • Тегло: 60.00 кг
 • 1 2 3 4 5 (1 коментар)

Трапезна маса 1508 Р е функционален модел съвременна маса за хранене с иновативен и стилен дизайн. Трапезни маси и столове от колекцията мебели за дома на Carmen ще ви улеснят в обзавеждането на вашата трапезария и ще направят атмосферата стилна и приветлива.

314.40 лв. с ДДС или 12x 29.34 лв. на месец

Виж схеми за изплащане:
Подробно описание

Трапезария със стил

Трапезна маса Carmen 1508 Р е стилна и функционална мебел с интересен, съвременен дизайн. Разтегателният двустранен механизъм увеличава размера на стъкления плот по дължина и предоставя възможност за настаняване на повече хора. Тази опция е изключително полезна за съвременни жилища, в които оптимизирането на пространството е повече от наложително. Надеждната и ефективна експлоатация на трапезна маса Carmen 1508 Р е резултат от стабилността и устойчивостта на металната конструкция и качествените характеристики на плота от закалено стъкло. В модела се усеща премерен баланс между практичност, функционалност и изящност на визията.


Надеждна опора с изящен дизайн

Краката на тази изящна трапезна маса са хромирани, като създават усещането за завършен вид и внасят нотка на изискан стил във вашата трапезария. Те са достатъчно здрави, за да можете спокойно да разчитате на стабилността на вашата трапезна маса. Отдолу са снабдени с тапички, които няма да позволят да издраскате паркета, при преместване. Можете да нивелирате масата в зависимост от настилката, за да стои максимално стабилно.


Удобен механизъм за двустранно разтягане

Всяка една разтегателна маса от серия разтегателни трапезни маси Carmen разполага с лесен за ползване механизъм за разтягане, с който ще увеличите използваемата й площ. Тя се разтяга двустранно, с два странични плота, които се изтеглят изключително лесно и бързо. Стабилността на допълнителните плотове е гарантирана с четири опорни точки, в които са захванати. Сгъването става по същия лесен и бърз начин. Механизмът за разтягане е метален, за да издържи безпроблемна експлоатация дълги години.


Пълен комплект с подходящи столове

Масата може да се комбинира със столове в същия цвят, за да придадете завършен вид на интериора във вашата кухня или трапезария. Столовете са издържани в същия дизайн и подходящото им съчетание с трапезна маса ви дава свобода да аранжирате индивидуален комплект маса и столове.


Лесен монтаж

Всички кухненски и трапезни маси се сглобяват по модулна система, изключително лесно и бързо. Описанието е достъпно за всеки, за да може без трудности и чужда помощ да сглобите всеки един модел от серията.


Компактен пакетаж и лесно пренасяне

Предлаганите от нас трапезни маси се доставят в кашон, в разглобен вид, с подробна инструкция за монтаж. Краката са пакетирани отделно. Всички елементи са подредени и готови за сглобяване след отваряне на кашона. При необходимост можете също толкова лесно да разглобите масата, да я приберете в кашона и да я транспортирате до новото ѝ местонахождение.


 

Техническа информация
 • Общи
 • Материал:

  Закалено стъкло

 • Дебелина на плот:

  12 мм

 • Материал крака:

  Хром

 • Разтягане:

  Да

 • Размери
 • Дължина маса:

  125 - 175 см

 • Ширина маса:

  80 см

 • Височина маса:

  74 см

Документация
 • Инструкция за монтаж на трапезна маса Carmen 1508 P Свали
Мнения
 • 1 2 3 4 5
  Продуктът е представен изключително адекватно на реалното си качество. Стабилна конструкция, разтегателен механизъм лесен за обслужване
Добави мнение
 1. 1 2 3 4 5
 1. Alcatel
 2. BroadLink
 3. Dahua
 4. Dewalt
 5. Mitsubishi Heavy
 6. Xiaomi
 7. Motorola
 8. Yuneec
 9. AUX
 10. Fibaro
 11. Carmen
 12. Cobra
 13. Daikin
 14. General
 15. Gree
 16. Toshiba
 17. Nippon
 18. Farfisa
 19. Fujitsu
 20. Gigaset
 21. Mitsubishi Electric
 22. Panasonic
 23. Uniden
Онлайн решаване на спорове
© 2003-2020 - Bittel Всички права запазени.
Дизайн и програмиране: StudioX