Bittel Bittel

Търси
Категории
Разширено търсене
Меню
Промоции
Мебели
Outlet

Детски стол Carmen 6009 - син

 • Код: 3520226
 • Наличен
 • Тегло: 6.95 кг
 • 1 2 3 4 5 (1 коментар)

Детски стол Carmen 6009 е със стилен и изчистени дизайн, което осигурява удобство и комфорт при използване. Седалката и облегалката предоставят мекота и удобство за максимално удовлетворение при използване, с възможност за регулиране на височината. Мебели Carmen предлагат богат избор от офис столове, президентски столове, посетителки столове и офис кресла.

56.00 лв. 47.60 лв. с ДДС

Подробно описание

Цвят и комфорт

Детски стол Carmen 6009 е цветен и функционален, придава модерен щрих във всяка детска стая. Той е подходящ за компютърно бюро, на което децата могат да учат и играят. Пълнежът на облегалка и седалката придава мекота, комфорт и добра опора при използване. Детски стол 6009 е без подлакътници за по-удобно използване от вашите деца. Мрежата е изработена от здрав и устойчив материал за лесна поддръжка. С многоцветното си покритие, детски стол Carmen придава настроение и стил в специалното пространство на вашето дете. Височината се коригира в зависимост от предпочитанията на детето. Базата и колелата са от полипропилен, което позволява стабилност и сигурност при движение, може да се завърта на 360 градуса. Детският стол е наличен в два цвята – розово за малки принцеси и синьо за малки герои. Накарайте вашето дете да се почувства като в приказките с детски стол, детско бюро и други аксесоари с марка Carmen.

Детски стол Carmen 6009

Неограничена свобода на движение

Предлагаме за вашето детско обзавеждане и детски столове без подлакътници. Предимството им е, че осигуряват неограничена свобода на движение на тялото и ръцете. Вашето дете ще почувства комфорта на своя стол за компютър или детски стол за бюро, защото липсата на подлакътници предоставя възможност столът да се нагласи максимално практично и удобно спрямо останалите мебели за детска стая. По този начин този детски стол ще може да се аранжира спрямо височината на бюрото или масата, без подлакътниците да опират или пречат.


Пълна свобода на приложение

Вашето дете ще остане впечатлено от начините, по които може да използва своя детски стол. Освен за основните му предназначения като стол за компютър или детски стол за бюро, то ще може да чете, пише, рисува, твори, играе или просто да си стои на него. Изключителният комфорт и функционалност на детски столове Carmen ще провокират изобретателността на вашето дете по отношение на приложението на стола. Движението в детската възраст е от съществено значение за физическото развитие на децата, но правилният стоеж и подходящият детски стол са още по-важни за коректната позиция на тялото.


Свобода, мобилност, удобство

Детски столове Carmen са оборудвани с колелца, които осигуряват на вашето дете неограничена свобода на движение и мобилност. Въртящият механизъм ще разнообрази часовете за учене на детето и ще внесе радост и веселие. Осигурете на детето си безупречен комфорт, защото той е непосредствено свързан с умственото развитие на детето, както и с неговото емоционално състояние. Избирайки детски столове Carmen за вашето детско обзавеждане, вие осигурявате на детето си спокойствие, удобство и независимост.


Регулиране на височината

Всеки детски стол от серия Carmen е снабден с механизъм за регулиране на височината. Тази незаменима функция ви дава възможност да нагласите височината на вашия стол за компютър спрямо височината на бюрото и спрямо индивидуалния ръст на детето. Тази настройка е от изключително значение за създаване на спокойна и здравословна среда. Всеки родител е добре да осигури за детето си детски стол за бюро, който да отговаря на специфичните му потребности, а благодарение на функцията за регулиране на височината вие ще имате възможност да създадете комфорт до най-малкия детайл.


Максимално натоварване: 70 кг

Детски столове Carmen са здрави и стабилни столове, които издържат на напрежение и тежест, съобразени с максималното натоварване на всеки детски стол. Високото качество на всеки детски стол за бюро или компютър гарантират вашето удобство и спокойствие. Издръжливостта на всеки стол зависи пряко от начина на експлоатация – препоръчва се нежно и внимателно използване, за да удължите възможно най-много живота на своя стол.


Компактен пакетаж и лесно транспортиране

Детски столове Carmen са комплектувани и опаковани в разглобен вид, което позволява лесното им транспортиране. Подробен списък на съставните компоненти, както и инструкции за монтажа и демонтажа ще намерите приложени в опаковъчния кашон. Всеки има възможността и уменията да сглоби даден стол, като следва стриктно инструкциите и точния ред при сглобяването на вашия продукт.


 

Техническа информация
 • Основни
 • Тип стол:

  Офис стол

 • Материал:

  Мрежа

 • Тип на база:

  Полипропилен

 • Подлакътници:

  Не

 • Газов амортисьор:

  Да

 • Екстри
 • Коригиране височина:

  Да

 • Размери
 • Цялостна височина:

  76 - 88 см

 • Ширина:

  40 см

 • Дълбочина:

  46 см

 • Дълбочина седалка:

  39 см

 • Височина седалка от земята:

  40 - 52 см

 • Дължина облегалка:

  36 см

 • Максимално натоварване:

  70 кг

Документация
 • Инструкция за сглобяване на детски стол Carmen 6009 Свали
 • Как да използвате правилно вашия офис стол Свали
Мнения
 • 1 2 3 4 5
  Закупих продукт на супер доволна цена , най-ниска от всички други сайтове!
Добави мнение
 1. 1 2 3 4 5
 1. Alcatel
 2. BroadLink
 3. Mitsubishi Heavy
 4. Samsung
 5. Xiaomi
 6. Motorola
 7. Senator
 8. Yuneec
 9. AUX
 10. Fibaro
 11. Carmen
 12. Cobra
 13. Daikin
 14. General
 15. Gree
 16. Toshiba
 17. Nippon
 18. DISNEY
 19. Emersson
 20. Farfisa
 21. Fujitsu
 22. General Electric
 23. Gigaset
 24. Mitsubishi
 25. Panasonic
 26. Thomson
 27. Uniden
Онлайн решаване на спорове
© 2003-2019 - Bittel Всички права запазени.
Дизайн и програмиране: StudioX