Меню
Търси
en
Промоции
Мебели

Вечер посветена на Мебели Carmen в София

Мебели Carmen e марка собственост на Биттел, която се развива през годините и постоянно разширява своето портфолио от продукти. Заедно с него нараства и броят на нашите бизнес партньори от цялата страна, които предлагат мебелния бранд. Щастливи сме, че на 05.07.2024 събрахме част от тях в София, за да обменим опит и да им покажем най-новото от гамата на Carmen.


Събитие Биттел за Мебели Carmen 2024

Събитието започна с обиколка на нашия шоурум и продължи като градинско парти на открито. За всички гости бе осигурена вечеря, включваща солени и сладки предложения от караваните Brunch Burgers и Lolly Sweet Bar, а за питиетата се погрижи барът на колела Travel Cocktails. За да превърнем вечерта в истинско парти, организирахме специална шоу програма с участието на Краси Радков, балет Елика, огнено шоу Дивинитас и разбира се DJ за много музика и добро настроение.

Благодарим на всички, които присъстваха!

Онлайн решаване на спорове © 2003-2024 - Bittel Всички права запазени.
Bittel.bg използва бисквитки, за да се уверим, че Ви предлагаме най-доброто потребителско преживяване на сайта ни. С натискане на бутона „Приемам всички“, Вие се съгласявате да използваме, информацията събрана чрез всички видове „бисквитки“ с цел по-добра навигация, анализ и таргетиране. За повече подробности прочетете тук.
Чат с нас!