Меню
Търси
en
Промоции
Мебели

Уоки Токи – общувай сред природата

Лятото е сезонът на почивките, излетите и екскурзиите сред природата. Любителите на пътешествия знаят много добре, че добрата комуникация, особено при пътуване в група, е ключов фактор за безпроблемното протичане на едно планирано приключение.

Мобилните телефони не са достатъчно надеждни, тъй като доста често губят обхват или качеството на връзката, която се установява, е лоша. Безжичните портативни устройства, по известни като радиостанции или Уоки Токи, улесняват общуването на малки разстояния, гарантирайки бърза, лесна и напълно независима комуникация.

Радиостанциите са лесни за употреба и осигуряват моментална връзка, тъй като при тях не е необходимо въвеждане на конкретен цифров номер, както при телефоните. Основното им предимство е, че работят навсякъде и не зависят от покритието на дадена мобилна мрежа.

Същевременно не се влияят от природни бедствия, както и от евентуално спиране на ток, тъй като слушалките предават съобщението директно една на друга, без да е необходимо наличието на посредник.

Радиостанциите са удобни устройства с малък, компактен размер. Те са леки, функционални и лесно преносими, затова са и предпочитан вариант за комуникация при всякакъв вид пътувания и занимания, както на открито, така и на закрито. В някои фирми служителите ги използват за по-бърза, лесна и напълно безплатна комуникация.

Съвременните модели радиостанции разполагат с различни функции, които улесняват максимално използването им при всякакви условия. Комплект Uniden PMR1189-2CK, включващ два броя гумирани радиостанции, зарядно, презареждащи се батерии и щипки за колан, е изключително надеждно средство за комуникация, подходящо за любители на екстремни спортове – гмуркане, рафтинг, сноуборд, спортно катерене и други.

Безпроблемната работа на устройствата е гарантирана дори след 30 минутен престой под вода, на дълбочина до 1 метър. Големият и осветен LCD дисплей позволява използването им и през нощта, както и в помещения с ниска осветеност.

Настройките за мелодиите, вибрацията и регулирането на звука ви дават възможност да се съобразите изцяло както със собствените си предпочитания, така и спрямо ситуацията, в която се намирате. С помощта на персоналните кодове за сигурност лесно ще можете да намерите свободен канал за осъществяване на надеждна и конфиденциална радиовръзка.

С функцията си „Бебефон" комплект радиостанции Cobra MT 645 може да ви бъде изключително полезен. Докато децата ви спят, вие можете спокойно да вършите ежедневните си задължения. Устройството ще ви известява при всеки звук, който вашето дете издаде. Можете да разчитате на отличен обхват, личен канал за наблюдение и енергоспестяваща функция за пестене на батерията.

Режимът „VOX" е още едно удобство, което ще ви осигури допълнителна свобода на движенията. Гласовото активиране ще ви позволи да ползвате радиостанцията без помощта на ръцете си. Необходимо е само да се снабдите със слушалки с микрофон.

Тези компактни, функционални устройства, създадени първоначално за военни цели, днес представляват незаменимо удобство за бърза, лесна и независима комуникация.
Различни модели любителски радиостанции, СВ радиостанции, морски радиостанции, антени, батерии и аксесоари за тях можете да намерите на сайта www.bittel.bg

Биттел ЕООД е официален вносител на радиостанции с марките Uniden и Cobra.

Онлайн решаване на спорове © 2003-2024 - Bittel Всички права запазени.
Bittel.bg използва бисквитки, за да се уверим, че Ви предлагаме най-доброто потребителско преживяване на сайта ни. С натискане на бутона „Приемам всички“, Вие се съгласявате да използваме, информацията събрана чрез всички видове „бисквитки“ с цел по-добра навигация, анализ и таргетиране. За повече подробности прочетете тук.
Чат с нас!