Меню
Търси
en
Промоции
Мебели

Удобство и стил в кухнята и трапезарията

Удобните, практични и функционално разпределени кухни и трапезарии могат да ви накарат да се насладите искрено на времето си прекарано в тях. Все по-разпространено в съвременния дом е сливането на кухнята и трапезарията с цел ефективно използване на пространството. Впечатление правят добре организираните помещения, които притежават определен заряд и харизма, излъчвайки спокойствие, уют и жизнена енергия.

Просторните и балансирано разпределени помещения ни предразполагат да се чувстваме комфортно и уютно. Белият фон е все по-предпочитан за интериора на кухни, трапезарии и всекидневни, заради свежестта и чистотата, с които се асоциира. Той оптически уголемява стаята и създава усещане за повече светлина. Същевременно се съчетава добре с различни стилове и цветове. Перфектно допълнение към него са ярките акценти. Ако желаете да внесете добро настроение в интериора на трапезарията си, разположете около масата за хранене няколко цветни стола. Трапезни столове Carmen 510 променят изцяло обстановката. Удобни, леки и функционални, те са прекрасен детайл, който й придава интересно модерно звучене. Екзотичният им оранжев цвят изключително свежо контрастира на бялото кухненско обзавеждане. Атмосферата е наситена, обогатена и изпълнена с енергия.

 


За да се чувствате удобно в кухнята си, ви е необходимо достатъчно място за подготовка и приготвяне на храна. Допълнителните плотове и кухненските острови са идеално решение за оптималното разпределение на пространството. Около тях спокойно можете да обособите и кът за хранене. Трапезни столове Carmen 313 са позиционирани около плота, така че да не пречат на свободното преминаване. Комфортни, функционални и практични, с изискания си цвят бордо те внасят доза чар и колорит в обстановката. Типични за модерната кухня са разнообразните цветови съчетания, които й придават уникалност и ярка индивидуалност. Цветовете, аксесоарите, дори най-малките детайли имат значително място в изграждането на интериора, тъй като именно те правят една атмосфера приятна и уютна.

 


Аранжировката и стиловото съчетание на мебелите с останалите елементи от интериора допринасят за създаването на красива и изискана обстановка. Ролята на масата за хранене и столовете е съществена за визията и функционалността на трапезарията. Трапезни столове Carmen 371 впечатляват с иновативния си дизайн. Фината еко кожа е ефектно съчетана с нетипичната за трапезна мебел хромирана метална основа тип шейна. Нестандартни и различни, кожените столове са изключително подходящи за съвременното домакинство. Същевременно комбинацията от метал, кожа и стъкло в обзавеждането е неразривна част от модерния дом, заради актуалното си звучене.

Мебели за дома и офиса Carmen се характеризират с висококачествени материали, прецизна изработка, внимание към детайлите, разнообразие от цветове, дизайн и несравнимо удобство.

Онлайн решаване на спорове © 2003-2024 - Bittel Всички права запазени.
Bittel.bg използва бисквитки, за да се уверим, че Ви предлагаме най-доброто потребителско преживяване на сайта ни. С натискане на бутона „Приемам всички“, Вие се съгласявате да използваме, информацията събрана чрез всички видове „бисквитки“ с цел по-добра навигация, анализ и таргетиране. За повече подробности прочетете тук.
Чат с нас!