Меню
Търси
en
Промоции
Мебели

Търговско обучение в Биттел

Ние от Биттел вярваме, че зад успеха на всяка компания стои нейният екип. Ето защо се грижим за развитието на нашите служители и този октомври организирахме семинар на тема „Изкуството на продажбите“. Лектор бе Радослав Благоев - бизнес консултант на 2019, автор на книгите „Бизнес над червената линия” и „ Хвани Жокера”, както и успешен предприемач.

Търговско обучение в Биттел

Търговско обучение в Биттел

Обучението се проведе в централата на компанията в Пловдив на 05.10, като на него присъстваха кадри не само от града, но и представители на търговския отдел от София и Варна. По време на семинара бяха засегнати редица интересни теми относно продажбите и комуникацията с клиенти, а част от деня премина в ролеви игри и ползотворни дискусии.

Онлайн решаване на спорове © 2003-2024 - Bittel Всички права запазени.
Bittel.bg използва бисквитки, за да се уверим, че Ви предлагаме най-доброто потребителско преживяване на сайта ни. С натискане на бутона „Приемам всички“, Вие се съгласявате да използваме, информацията събрана чрез всички видове „бисквитки“ с цел по-добра навигация, анализ и таргетиране. За повече подробности прочетете тук.
Чат с нас!