Меню
Търси
en
Промоции
Мебели

Съвършен баланс между дизайн, ефективност и комфорт с Daikin Emura

Инверторният климатик Emura от продуктовата гама инверторни климатици на Daikin е забележителна комбинация от великолепен дизайн и инженерно съвършенство. Той доказва, че интелигентният дизайн може да изглежда невероятно и същевременно да осигурява превъзходна енергийна ефективност и комфорт при климатизация.

Daikin Emura е резултат от непрекъснати изследвания за създаване на превъзходни климатични решения за съвременните интериори. Новото поколение е в съвършено съответствие с архитектурната естетика, техническите стандарти и потребителските изисквания в Европа. Климатикът Daikin Emura е удостоен с награда за дизайн Reddot design award 2014 - знак за качество за проекти, които значително се отличават благодарение на изключителния си дизайн. Серията предлага стилна визия в сребрист и бял цвят, а извитият преден панел допринася допълнително за изящен и елегантен вид.

Зад дизайнерската външност на всеки климатик е скрита интелигентна система с новаторски функции, които намаляват драстично потреблението на енергия в сравнение с обикновените инверторни климатици. С енергийни характеристики до A+++, ефективността и луксът вече вървят ръка за ръка.
Дистанционното управление ви позволява абсолютен контрол на стайната температура, а освен това серията дава възможност за работа с допълнителното WLAN устройство тип "plug-and-play", което ви позволява да зададете и да програмирате температурата от всяка една точка с помощта на операционни системи Apple или Android. Лесно можете да управлявате уреда от всяко място във вашия дом, като осигурите оптимална климатизация, заедно с пестене на енергия.

Daikin Emura е високо интелигентна система с иновативни функции, които подобряват ежедневния ви комфорт. Сензор с интелигентно око за две зони управлява комфорта в помещението. Ако в стаята няма никой за 20 минути, той променя зададената температура, за да започне да пести енергия. Веднага щом в помещението влезе някой, вградената компютърна система незабавно пренастройва мощността на климатика към първоначално зададените параметри. Също така, интелигентното око насочва въздушния поток встрани от присъстващите в стаята, за да се избегнат студени течения.
За да гарантира еднаква температура в цялата стая, системата за въздушен поток в три посоки на Daikin Emura комбинира автоматично, хоризонтално и вертикално завъртане на жалузите, чрез което се създава равномерно разпределение на въздуха в стаята. Усъвършенстван фотокаталитичен филтър за пречистване на въздуха от титанов апатит улавя дори и микроскопични прахови частици, абсорбира органични замърсители като бактерии и вируси и дори разгражда миризмите. Изключително безшумната работа на всички инверторни климатици Daikin от серията Emura подсилва допълнително усещането за хармония.

Серията Emura на Daikin, както и разнообразна гама от климатични системи можете да откриете на климатичната платформа www.klimaticite.bg

Онлайн решаване на спорове © 2003-2024 - Bittel Всички права запазени.
Bittel.bg използва бисквитки, за да се уверим, че Ви предлагаме най-доброто потребителско преживяване на сайта ни. С натискане на бутона „Приемам всички“, Вие се съгласявате да използваме, информацията събрана чрез всички видове „бисквитки“ с цел по-добра навигация, анализ и таргетиране. За повече подробности прочетете тук.
Чат с нас!