Меню
Търси
en
Промоции
Мебели

Силата на цветовете в спалнята

Нашата  спалня е нашето дълбоко интимно и съкровено убежище, в което търсим спасение от хаоса на света. В нея се отдаваме на размисли, равносметки, почивка и сън. Времето, прекарано в нея, е време за презареждане с нови сили и енергия. При обзавеждане на тази специална част от дома, ние трябва да се стараем да оптимизираме пространството в помещението и да изберем най-подходящите и необходими за нас мебели. Целта ни е да направим личната си спалня приветлива и уютна, място, в което да се чувстваме спокойни, хармонични и балансирани. Най-голямо въздействие върху сетивата ни оказват осветлението, миризмите, материите и безспорно цветовете.

Изборът на цветове в интериора на спалнята е важно и отговорно решение, което влияе на възприятията ни. Цялостното излъчване и усещане в една спалня трябва да е свързано с топли, приятни и позитивни усещания. Стаята трябва да е подредена, чиста, без излишни мебели и предмети. Достъпът до леглото е препоръчително да бъде  свободен, движенията неограничени и невъзпрепятствани. Формите, размера, материалите в изработката и качествените характеристики на леглото предразполагат духа и тялото ни към пълноценна почивка, а избраният цвят стимулира съзнанието ни.

Спалнята обича нежните, успокояващи цветове. Един от най-предпочитаните е финият и деликатен цвят шампанско. Той се смята за изключително подходящ за помещения, предвидени за почивка. Насърчава релаксацията, добрия и спокоен сън и има хармоничен ефект върху емоциите и усещанията. Нюансът е символ на сдържаност, премереност и изтънченост. 

Индивидуалните ни цветови предпочитания е препоръчително да бъдат съобразени и със значението и заряда на всеки нюанс. По този начин постигаме приятна, зареждаща емоционално и радваща сетивата ни атмосфера. Уютът и домашният комфорт са въпрос на личен избор и желание, а мебели за дома Carmen – стилно улеснение в нашето ежедневие.

Разгледайте всички предложения от мебели Carmen  ТУК.

Онлайн решаване на спорове © 2003-2024 - Bittel Всички права запазени.
Bittel.bg използва бисквитки, за да се уверим, че Ви предлагаме най-доброто потребителско преживяване на сайта ни. С натискане на бутона „Приемам всички“, Вие се съгласявате да използваме, информацията събрана чрез всички видове „бисквитки“ с цел по-добра навигация, анализ и таргетиране. За повече подробности прочетете тук.
Чат с нас!