Меню
Търси
en
Промоции
Мебели

Семинар за климатични системи AUX в град Пловдив

На 17.04 в град Пловдив проведохме семинар за климатични системи AUX. Като официален вносител на марката, Биттел организира поредица от обучения в различните градове, като това беше последното за пролетта. Събитието премина в рамките на половин ден, в хотел Империал. По традиция семинарът започна с кафе и подаръци за гостите, след което премина към лекциите и приключи с обяд.


Семинар от Биттел за климатици AUX в Пловдив 2024

По време на днешното обучение, лекторът Йордан Тодоров презентира пред присъстващите видовете климатични системи AUX и техните функции и предимства. Представени бяха и най-новите модели стенни климатици на марката, които съвсем скоро ще бъдат налични за продажба в България. Участниците имаха възможност да видят техни мостри в залата и да ги тестват. Специални гости на събитието бяха представители на AUX от Китай.

Благодарим на всички наши партньори, които присъстваха на семинара! Надяваме се, че сме им били полезни с представената информация.

Онлайн решаване на спорове © 2003-2024 - Bittel Всички права запазени.
Bittel.bg използва бисквитки, за да се уверим, че Ви предлагаме най-доброто потребителско преживяване на сайта ни. С натискане на бутона „Приемам всички“, Вие се съгласявате да използваме, информацията събрана чрез всички видове „бисквитки“ с цел по-добра навигация, анализ и таргетиране. За повече подробности прочетете тук.
Чат с нас!