Меню
Търси
en
Промоции
Мебели

Семинар на Toshiba в Пловдив

На 15 април 2014 година Пловдив беше домакин на семинар на тема „Представяне на подовите сплит системи и термопомпи Еstia на японския производител Toshiba“. Събитието се проведе в хотел Империал, като резултат от традиционното сътрудничество между Биттел ЕООД и Ахи Кериър – официални представители на климатична техника Toshiba за България.

Водещи на семинара бяха инженери от Ахи Кериър, София. Те представиха новостите в енергоспестяващите решения на Toshiba пред повече от 70 фирми от HVAC бранша от Пловдив и областта.

Интерес предизвикаха термопомпите въздух-вода „Estia” с високия си сезонен коефициент на отопление и охлаждане, възможностите за свързване на различни по вид конвектори, осигуряване на подово отопление и битова гореща вода. Не на последно място остана и впечатляващото съотношение цена-качество на термопомпата, изцяло изработена в Япония.

 


Подовата конзола на Toshiba също привлече вниманието на представителите на местни фирми. Специалните ѝ функции я правят уникална на пазара за сплит системи, мултисплит системи и вътрешни тела на големи VRF системи. Ефектът “студени крака” е напълно забравен, а клиентът усеща комфорт, какъвто може да му даде само подовото отопление. Конзолата беше оценена високо от всички присъстващи, които единодушно се съгласиха, че показателите са много по-добри от тези на подобни продукти от други марки.

Онлайн решаване на спорове © 2003-2024 - Bittel Всички права запазени.
Bittel.bg използва бисквитки, за да се уверим, че Ви предлагаме най-доброто потребителско преживяване на сайта ни. С натискане на бутона „Приемам всички“, Вие се съгласявате да използваме, информацията събрана чрез всички видове „бисквитки“ с цел по-добра навигация, анализ и таргетиране. За повече подробности прочетете тук.
Чат с нас!