Меню
Търси
en
Промоции
Мебели

Семинар на климатици Toshiba 2015 във Варна

На 24 април 2015 г. във Варна се проведе ежегодният семинар на тема „Продуктова гама на климатици Toshiba, нововъведения, хладилни агенти и опазване на околната среда, сервизни въпроси“. Събитието е резултат от традиционното сътрудничество между фирма „Биттел“ ЕООД и Ахи Кериър – официални представители за България на климатична техника Toshiba. В рамките на един месец бяха организирани и проведени два семинара на Toshiba – в Пловдив и във Варна, които имат за цел да разширят информираността на участниците по отношение на продуктовата гама и нововъведенията, както и да повишат компетентността на търговци и специалисти, занимаващи се с климатични системи с марка Toshiba.

 


Лектори и водещи на семинара бяха инж. Гален Тодоров и инж. Стоян Здравков - служители в Ахи Кериър клон България, гр. София. Инж. Тодоров се отзова за втори път по специална покана на Биттел, като първият път беше в Пловдив на 02.04.2015.

Основните въпроси и теми бяха разделени в три сесии:
- Нововъведения в климатичните системи Toshiba и важни търговски предимства
- Специфики, гаранционен и извънгаранционен сервиз на климатици Toshiba
- Информация за хладилните агенти и опазването на околната среда

 


В първата сесия на семинара бяха представени най-новите модели климатици, които ще бъдат разпространени на пазара в края на годината. Особен интерес предизвикаха новите високостенни климатици от серия DAISEIKAI 8. Снабдени са с плазма филтър и пико йонизатор, които регулират влажността на въздуха, като влияят върху кератина във въздуха. Благодарение на най-новите двойнороторни компресори на климатиците от серия DAISEIKAI 8 световноизвестната компания Toshiba постига най-ниската консумация на енергия в режим на отопление – 90 W/h или 0,09 kW.

Във втората сесия бяха дискутирани всички въпроси на участниците по отношение на гаранционния и извънгаранционния сервиз на климатици Toshiba. Националният телефон за сервиз на Toshiba е 0700 12 27, като времето за предприемане на действия по диагностициране на даден проблем и последващото му отстраняване е до 24 часа за град София и до 48 часа за населени места от страната.

Третата сесия беше посветена на различните видове фреони, както и на безопасността при работа с тях. Специално внимание беше отделено на двата основни показателя – GWP (Global warming potential) Потенциал на глобално затопляне и ODP (Ozone depletion potential) Потенциал на разрушаване на озона.

Заключителната сесия беше свързана с въпросите по опазване на околната среда и усъвършенстването на климатичните продукти Toshiba. Компания Toshiba ще продължава своите проучвания, изследвания и въвеждане на иновативни технологии с цел подобряване на взаимодействието между продуктите и околната среда, защото опазването на природата е бъдещето на нашите деца и е от първостепенно значение за здравето на всички хора.

Онлайн решаване на спорове © 2003-2024 - Bittel Всички права запазени.
Bittel.bg използва бисквитки, за да се уверим, че Ви предлагаме най-доброто потребителско преживяване на сайта ни. С натискане на бутона „Приемам всички“, Вие се съгласявате да използваме, информацията събрана чрез всички видове „бисквитки“ с цел по-добра навигация, анализ и таргетиране. За повече подробности прочетете тук.
Чат с нас!