Меню
Търси
en
Промоции
Мебели

Семинар на климатици Toshiba 2015 в Пловдив

На 02 април 2015 г. в хотел Лендмарк, град Пловдив се проведе ежегодният семинар на тема „Продуктова гама на климатици Toshiba, нововъведения, хладилни агенти и опазване на околната среда, сервизни въпроси“. Събитието е резултат от традиционното сътрудничество между фирма „Биттел“ ЕООД и Ахи Кериър – официални представители за България на климатична техника Toshiba. Лектор и водещ на семинара беше инж. Гален Тодоров – служител в Ахи Кериър клон България, гр. София. Специализирал е в Германия в областта на възобновяемите енергийни източници и използване на геотермална енергия.

Основните въпроси, които се разгледаха заедно с участващите търговци и специалисти, бяха разделени в три модула:

- Нововъведения в климатичните системи Toshiba и важни търговски предимства
- Специфики, гаранционен и извънгаранционен сервиз на климатици Toshiba
- Информация за хладилните агенти и опазването на околната среда

В първата сесия на семинара бяха представени най-новите модели климатици, които ще бъдат разпространени на пазара в края на годината. Особен интерес предизвикаха новите високо стенни климатици от серия DAISEIKAI 8. Снабдени са с плазма филтър и пико йонизатор, които регулират влажността на въздуха, като влияят върху кератина във въздуха. Благодарение на най-новите двойнороторни компресори на климатиците от серия DAISEIKAI 8 световноизвестната компания Toshiba постига най-ниската консумация на енергия в режим на отопление – 90 W/h или 0,09 kW.

Във втората сесия бяха дискутирани всички въпроси на участниците по отношение на гаранционния и извънгаранционния сервиз на климатици Toshiba. Националният телефон за сервиз на Toshiba е 0700 12 27, като времето за предприемане на действия по диагностициране на даден проблем и последващото му отстраняване е до 24 часа за град София и до 48 часа за населени места от страната.

Третата сесия беше посветена на различните видове фреони, както и на безопасността при работа с тях. Специално внимание беше отделено на двата основни показателя – GWP (Global warming potential) Потенциал на глобално затопляне и ODP (Ozone depletion potential) Потенциал на разрушаване на озона.

Заключителната сесия беше свързана с въпросите по опазване на околната среда и усъвършенстването на климатичните продукти Toshiba. Компания Toshiba ще продължава своите проучвания, изследвания и въвеждане на иновативни технологии с цел подобряване на взаимодействието между продуктите и околната среда, защото опазването на природата е бъдещето на нашите деца и е от първостепенно значение за здравето на всички хора.

Онлайн решаване на спорове © 2003-2024 - Bittel Всички права запазени.
Bittel.bg използва бисквитки, за да се уверим, че Ви предлагаме най-доброто потребителско преживяване на сайта ни. С натискане на бутона „Приемам всички“, Вие се съгласявате да използваме, информацията събрана чрез всички видове „бисквитки“ с цел по-добра навигация, анализ и таргетиране. За повече подробности прочетете тук.
Чат с нас!