Меню
Търси
en
Промоции
Мебели

Семинар Daikin – най-голямото събитие в климатичния сектор

По традиция всяка година Биттел събира своите партньори от климатичния сектор, за да им представи последните иновации от световния лидер Daikin. Компанията е официален представител и HCE Premium партньор на японската марка за България. Ежегодният семинар се проведе на 21.04 в СПА хотел Калиста, разположен в курортното селище Старозагорски минерални бани.

Семинар Daikin и Биттел 2023

Семинар Daikin и Биттел 2023

Комплексът бе запазен за една вечер изцяло за събитието и неговите гости. Специално за мероприятието бе изграден Pop Up Store, в който присъстващите можеха да видят мостри на най-новите модели на Daikin. Домакинът посрещна участниците на семинара с обяд, след което последва презентация за климатичните системи на марката. Лектори по време на семинара бяха Виолета Николова и Цветан Кожухаров от Daikin Bulgaria, както и Йордан Тодоров – мениджър отдел климатична техника Биттел, а специален гост беше Майкъл Хаас от Daikin Europe – генерален мениджър продажби за България и Молдова.


Обучението продължи няколко часа, след което участниците имаха свободно време за релакс в СПА центъра на комплекса. Денят завърши с празнична вечеря и парти до зори. За доброто настроение на гостите беше организирана програма с изпълнител на арфа, забавно шоу от фокусник-комедиант, DJ и танци от професионален балет, а финалът на вечерта постави харизматичната поп фолк звезда Камелия.

Благодарим на всички, които се отзоваха на поканата. Надяваме се за всички събитието да е било ползотворно и приятно.

Семинар Daikin и Биттел 2023

 

Онлайн решаване на спорове © 2003-2024 - Bittel Всички права запазени.
Bittel.bg използва бисквитки, за да се уверим, че Ви предлагаме най-доброто потребителско преживяване на сайта ни. С натискане на бутона „Приемам всички“, Вие се съгласявате да използваме, информацията събрана чрез всички видове „бисквитки“ с цел по-добра навигация, анализ и таргетиране. За повече подробности прочетете тук.
Чат с нас!