Меню
Търси
en
Промоции
Мебели

Разчупете интериора на дома с подходящ бар стол

Модерният дом е разнообразен, ефектен, удобен и енергичен. Изобилства от интересни и нестандартни идеи за обзавеждане. Интериорът разкрива душевността на личността и отразява личния стил, светоусещане и темперамент. Експериментира се смело с цветове, контрасти, съчетания и нетипични приложения на мебелите. Практичността, функционалността и креативността са основни, присъстващи елементи. Помещенията са просторни, светли, приветливи и стилни. Обстановката е свежа и динамична, отговаряща на темпото на днешното ежедневие.

Оптималното разпределение на времето ни помага да уловим всеки съществен за нас момент. Времето прекарано с близките ни хора, в което споделяме и дискутираме случки и събития, е съществена част от нашия живот. Кухнята, трапезарията и холът са помещенията, в които общуваме активно, именно затова в тях се стремим да създадем незаменим уют и комфорт.

В кухнята, докато приготвяме храната си, е разумно да помислим за допълнителни места за сядане. По този начин, ще се радваме на приятна компания, докато готвим и няма да се изолираме, а напротив ще споделяме момента по най-добрия начин. Рационално решение и съответно ефектно допълнение към интериора на всяко кухненско помещение или трапезария представляват съвременните бар столове. Модели с кожена тапицерия, метални с дамаска или пластмасови, съществува изобилие от варианти, които променят изцяло атмосферата. 

За освежаване на дома и за създаване на настроение по творчески начин, дизайнерите се спират на бар столове в ярък цвят. Модел 3066 от серията мебели за дома на Carmen e модерно творение, подходящо за вашия дом или заведение. Отличава се със стилни линии и елегантни декоративни шевове, които с участието на фина, висококачествена еко кожа в изработката засилват усещането за класа и лукс. Облегалката, която е плавно продължение на седалката, поддържа правилна позиция на гърба и осигурява максимално удобство за кръста. Седалката от своя страна е допълнително омекотена с възглавничка с пухкав пълнеж, която задълбочава чувството за комфорт. Хромираната основа е бляскава и разкошна, което не й пречи същевременно да бъде здрава, стабилна и устойчива, гарантираща сигурност при експлоатация. За поставяне на краката на ниво, на което липсва излишно натоварване е предвиден и специален ринг. Комбинацията от естетически издържана визия, удобство и цветово разнообразие – червен, зелен, бял и черен вариант, превръща модела във функционална и свежа мебел за интериора на дома ви.

За тези, които обичат обстановката в жилището им да изпъква с креативно и нестандартно излъчване е подходящ бар стол модел Carmen 3070. Модерният дизайн се вписва идеално както към домашен интериор, така и към различни стилове бар обзавеждане. Хармоничните заоблени извивки  и леко издължената облегалка придават фина елегантност. Едновременно с това ABS материалът в изработката и хромираната база, гарантиращи стабилност и устойчивост във времето придават иновативен и свеж облик на модела. Визията е безупречна и ефектна, а същевременно поддръжката й е изключително лесна и бърза. Столът се отличава и с незаменим комфорт при седене. Тялото съвсем естествено и непринудено заема удобна позиция, а специален метален ринг поема тежестта на краката и ви позволява да се отпуснете спокойно. Механизмът за регулиране на височината ви дава допълнителна свобода да  настроите модела според индивидуалните си предпочитания и усещания, а палитрата от цветове – лилав, оранжев, червен, розов, бял и черен, улеснява избора и подпомага идеите ви за обзавеждане. Обстановката получава желаната екстравагантност, а вие – оптимална удовлетвореност.

Факт е, че обзавеждането провокира усещания, създава емоции и изразява индивидуалност. Черно-белият контраст придава характер и непреходна класика в интериора. Съчетанието на двуцветна еко кожа и деликатност в дизайна на модел бар стол Carmen 3077 издава прецизност, изтънченост и грация. Балансът и хармонията, породени от сблъсъка на двата цвята обогатява пространството и го изпълва със съдържание. Ефектът е поразяващ и винаги привлича внимание. Бар стол в черно-бяла краска в кухнята, трапезарията или дори в хола говори за увереност, индивидуализъм и решителност. Изразява усет за стил и висока класа. Обстановката в съвременния дом елегантно се претворява и скучният интериор се превръща в нагледна демонстрация на стил и вкус. Изискани ресторанти и заведения също биха могли да се възползват от характеристиките на модела. Бар столът е удобен, компактен и функционален. Газов амортисьор спомага за нагласяне според височината на плота, а допълнителен ринг се грижи за комфорта на краката. Еко кожата и хромираната повърхност на стола позволяват лесна поддръжка и надеждна експлоатация.

Всеки един малък детайл има своето съществено значение, силно присъствие и въздействие. Съвременните мебели не са просто вещи, те са едновременно функционални допълнения и художествени творения. Красивата и удобна мебел ни зарежда и изпълва с позитивна и приятна енергия, която ни е необходима за успешна и хармонична комуникация.

Онлайн решаване на спорове © 2003-2024 - Bittel Всички права запазени.
Bittel.bg използва бисквитки, за да се уверим, че Ви предлагаме най-доброто потребителско преживяване на сайта ни. С натискане на бутона „Приемам всички“, Вие се съгласявате да използваме, информацията събрана чрез всички видове „бисквитки“ с цел по-добра навигация, анализ и таргетиране. За повече подробности прочетете тук.
Чат с нас!