Меню
Търси
en
Промоции
Мебели

Подредете пространството

Употребата на закачалки за връхни дрехи в интериора на съвременния дом или офис е несправедливо  подценявана. Закачалките, освен фунционалност са способни да придадат и елегантност и стил във визията на едно помещение. Присъствието им в стаята като акцент, може коренно да промени обстановката, придавайки й нотки креативност и създавайки настроение.

Основното приложение на една закачалка е да служи за временно поставяне на връхни дрехи, аксесоари, шапки, чадъри и чанти. Тя е идеално решение за малки помещения, в които е необходимо оптимизиране на пространството. В офиса например, закачалката може да реши редица проблеми, свързани с реда, организацията и безупречността във визията на помещението.

Закачалка за дрехи 105 от серията закачалки на Carmen е елегантен и практичен вариант за офиси, ателиета, кабинети и приемни. Ефектната комбинация между черен цвят и сребрист метал, символизира сила, ред и изисканост, като придава класа и изтънченост на обстановката.  Освен стилен дизайн, закачалката разполага с три нива за закачане, осигуряващи максимално удобство и множество приложения. В горната част са предвидени два реда с по шест броя кукички, позволяващи поставяне на връхни дрехи, шапки и шалове, а според креативността която проявявате може да ги ползвате и за други вещи и предмети. Допълнителен комфорт и улеснение при ползване се създава от наличния въртящ се механизъм, който спомага по – лесно да се открие търсената дреха. В средната част на закачалката са разположени четири броя куки в изящно извита форма, която елиминира възможността от падане или изхлузване на поставените вещи и спокойно можете да закачите своята чанта, личен багаж или ключодържател. На долното, спомагателно ниво има място за чадъри. Поставката представлява елегантно извит елемент с подчертана функционалност, който хармонично допълва стилната и модерна визия на цялата закачалка. Мраморната стабилна основа е двойна и гарантира за устойчивост и надеждност при по – голямо натоварване. Дизайнът и изработката от прахово боядисан метал правят модела закачалка за дрехи подходящ за интериора на модерни, съвременни помещения, задоволявайки дори най – взискателния вкус и усет към красивото и качественото.

В дома приложенията на закачалките за дрехи са неограничени. Дамите могат да се възползват от функционалността им, използвайки ги и за съхранение на аксесоари и бижута – гривни, колиета, шалове, шапки, текстилни аксесоари за коса, колани и чанти. Подходящи за целта са модели закачалки за дрехи Carmen 190 и модел 191, които са леки, стилни, удобни и заемат съвсем малко пространство, а побират сравнително голямо количество женски дранкулки. Свежите двуцветни съчетания на модел 190 – бял и син цвят и бял и розов вариант, придават пъстрота и настроение в интериора. Добавяйки творчество и идейност може да разчупите атмосферата във всяко едно помещение, а играта на цветовете и смелите контрасти в обзавеждането създават допълнително очарование и въздействие.

Закачалка за дрехи модел 191 е естетически издържана изцяло в черен цвят. Нестандартното разположение на многобройните кукички й придава съвременно арт излъчване и същевременно позволява лесна и оптимална организация на личните вещи. Конструкцията на закачалките е здрава, стабилна и осигуряваща надеждна експлоатация.

За ценителите на лукса и високата класа ефектно решение са закачалките от дърво. Грациозната им, класическа визия придава аристократична атмосфера в помещението. Модели закачалки за дрехи  Carmen 125 и 129 притежават автентичен ретро стил, създаващ усещане за безвремие. Орнаментите и отделните детайли от дърво подчертават аристократичното въздействие на моделите и придават на интериора на съвременния дом интересно модерно излъчване в класически стил. Различните нюанси на дървесината позволяват да изберете този модел, който най - добре подхожда както стилово, така и цветово на обстановката на вашия офис или дом.

Присъствието на закачалката за дрехи в модерния дом и офис е разумно и същевременно креативно решение. Тя притежава  висока степен на функционалност, спестява място и е незаменим акцент в интериора. Серията закачалки за дрехи Carmen на фирма БИТТЕЛ предлага голямо разнообразие на модели, подходящи за офис, дом, фоайета, приемни, ателиета и други. Продуктовото разнообразие и богатство от решения за дома може да бъде разгледано на сайта на компанията www.bittel.bg.

Онлайн решаване на спорове © 2003-2024 - Bittel Всички права запазени.
Bittel.bg използва бисквитки, за да се уверим, че Ви предлагаме най-доброто потребителско преживяване на сайта ни. С натискане на бутона „Приемам всички“, Вие се съгласявате да използваме, информацията събрана чрез всички видове „бисквитки“ с цел по-добра навигация, анализ и таргетиране. За повече подробности прочетете тук.
Чат с нас!