Меню
Търси
en
Промоции
Мебели

Panasonic seminar in Plovdiv

На 07.04.2014г, по инициатива от страна на Биттел, гостуващи лектори от Panasonic проведоха семинар по продажби и техническо обучение на тема „IP телефонни системи от Panasonic – KX-NS series”.

Обучението се проведе в два дни, в централния офис на фирма Биттел ЕООД в град Пловдив. Mr. Clemens Kerpes – Мениджър Маркетинг и Продажби за Централна и Източна Европа представи продуктовата гама VoIP решения на Panasonic за предстоящата 2015-та година, а Mr. Pavel Ksandr проведе практическо и техническо обучение за същите продукти.

 


На присъстващите, водещи фирми в телекомуникационния бранш беше предоставена възможността да се запознаят отблизо с най-новото решение в VoIP телефонията на Panasonic – телефонната централа Panasonic KX-NS500 месеци преди официално да излезе на пазара.

Огромен интерес провокираха новите софтуерни решения на Panasonic и Poltys, предвидени да развиват до максимум потенциала на KX-NS500 и да предложат на клиентите им решение за всеки бизнес и нужда. Изключително интригуващи бяха специализираните решения за болници и кол центрове.

Новите серии специализирани и професионални телефонни апарати на Panaosnic – KX-DT5xx и KX-NT5xx впечатлиха колегите с вложените в тях иновативни технологии, елегантен дизайн и високо качество.

.

Онлайн решаване на спорове © 2003-2024 - Bittel Всички права запазени.
Bittel.bg използва бисквитки, за да се уверим, че Ви предлагаме най-доброто потребителско преживяване на сайта ни. С натискане на бутона „Приемам всички“, Вие се съгласявате да използваме, информацията събрана чрез всички видове „бисквитки“ с цел по-добра навигация, анализ и таргетиране. За повече подробности прочетете тук.
Чат с нас!