Меню
Търси
en
Промоции
Мебели

Panasonic проведе двудневна среща във Франкфурт с топ дистрибуторите си

В края на февруари Panasonic събра топ дистрибуторите си от Европа на традиционната си годишна среща. Фирма Биттел бе единственият български дистрибутор, поканен на срещата.

За първия ден Panasonic организира мащабно изложение на продуктите си в обширна сграда в панаирното градче на Франкфурт. На различните етажи бяха подредени шоуруми за различните продуктови групи на Panasonic, съпътствани с атрактивни презентации на нови продукти и технологични иновации на японската компания. Във вторият ден срещата се пренесе във Висбаден, в щабквартирата на Panasonic за Европа, където се състояха различни мероприятия и семинари.

 

Лектори през двата дни запознаха гостите с новостите около компанията и бъдещите насоки за развитие на Panasonic.

Генералният директор на Panasonic Marketing EuropeYojiro Matsubara посрещна гостите с встъпителна реч в която описа постиженията на компанията за изминалата година, както и перспективите за развитие през 2017 година.

Minoru Ando – мениджър категория PBX (телефонни централи) – запозна дистрибуторите с информация за текущото състояние на пазара и стратегията за продукти от PBX категория.

Мениджърът софтуерни продукти за PBX – Andreas Bertl - представи обстойна информация за пазара и стратегия за софтуерните продукти за PBX, интеграция за PBX с IoT, както и новите софтуерни възможности. Специално внимание бе обърнато върху софтуера за телефонни централи от сериите Panasonic NS и NSX – UC PRO. Какво да очакваме от този софтуер през 2017-та. Andreas Bertl запозна гостите и с новите софтуерни решения за мобилни устройства от Panasonic.

Stefan Esselborn, който е мениджър развитие на бизнеса и обучения на Panasonic разкри на присъстващите нова схема за обучения и добавяне на стойност към вече съществуващи проекти. Той представи и новата софтуерна централа – Panasonic KX-NSV150 – с техническа информация за нея и иноваците внедрени в проекта. Централата се очаква на пазара към края на 2017-та. Тя ще предложи на сегашните дистрибутори на Panasonic нов бизнес модел и приходи от допълнителни услуги.

Онлайн решаване на спорове © 2003-2024 - Bittel Всички права запазени.
Bittel.bg използва бисквитки, за да се уверим, че Ви предлагаме най-доброто потребителско преживяване на сайта ни. С натискане на бутона „Приемам всички“, Вие се съгласявате да използваме, информацията събрана чрез всички видове „бисквитки“ с цел по-добра навигация, анализ и таргетиране. За повече подробности прочетете тук.
Чат с нас!