Меню
Търси
en
Промоции
Мебели

Оптимизирайте пространството в спалнята

Оптимизирането на пространството в спалнята е ключов фактор за създаването на приятна, уютна и предразполагаща към пълноценна релаксация и спокоен, възстановяващ сън, атмосфера. От изключително значение са подредбата и функционалността на мебелите, цветовото оформление, както и самото осветление.

Както във всяка друга стая, така и в спалнята е препоръчително да се избягва претрупването на мебели и вещи, особено ако помещението е малко и тясно. За да се чувствате максимално комфортно, стремете се да поддържате пространството свободно, чисто и подредено. Голямо удобство представляват съвременните модели спални, които разполагат с вградена ракла и повдигащи амортисьори, улесняващи ежедневния достъп. Оползотворяването на мястото между подматрачната рамка и основата на кожена спалня MIRELLI ви дава възможността да съхранявате вещите си в безупречен и свеж вид. Функционалността е умело съчетана с незаменим комфорт. Фината естествена кожа, съвършено меките заоблени форми и нежният топъл нюанс въздействат комплексно на сетивата, помагайки не само на тялото, но и на съзнанието ви да се отпусне и отпочине.

Нощното шкафче е съществена част от интериора в спалнята. Колкото и малко и ограничено да е пространството, нощните шкафчета са задължителен елемент. Въпреки компактните си размери, те побират всичко най-необходимо - нощна лампа, будилник, лекарства, очила, чаша вода, книга, списание и други. Комбинирането на шкафчето според стила и цвета на спалнята издава фин усет за хармония и естетика. Вишневият цвят на кожена спалня DONA и нощно шкафче А5 внася топлина и чувственост в помещението, създавайки неповторим уют и комфорт. Атмосферата е жизнена, а пространството – свободно. Всичко необходимо е на една ръка разстояние и същевременно нищо не ограничава движенията.

 


Ако спалнята ви е голяма и просторна, можете спокойно да включите в аранжировката и допълнителни мебели, които ще придадат изключително стилна завършеност на интериора. Обособяването на допълнителна зона за релакс в спалното помещение ще увеличи и подобри многократно функционалността му. Мястото в близост до прозорците например е подходящо за оформяне на уютен кът, където спокойно можете да изпиете кафето си, докато подготвяте сутрешния си тоалет, да почетете книга или просто да останете насаме с мислите си, докато се наслаждавате на хармоничния интериор. Светлосивият цвят на фотьойли COMFI-F елегантно се съчетава с нежния светъл нюанс – бяла перла на кожена спалня OLIA. Стилният и изящен дизайн на мебелите внася усещане за модерен лукс и неповторима класа.

Мебели за дома и офиса Carmen се характеризират с висококачествени материали, прецизна изработка, внимание към детайлите, разнообразие от цветове, дизайн и несравнимо удобство.

Онлайн решаване на спорове © 2003-2024 - Bittel Всички права запазени.
Bittel.bg използва бисквитки, за да се уверим, че Ви предлагаме най-доброто потребителско преживяване на сайта ни. С натискане на бутона „Приемам всички“, Вие се съгласявате да използваме, информацията събрана чрез всички видове „бисквитки“ с цел по-добра навигация, анализ и таргетиране. За повече подробности прочетете тук.
Чат с нас!